Hoe Maak Je Een Klikbare Knop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Klikbare Knop
Hoe Maak Je Een Klikbare Knop

Video: Hoe Maak Je Een Klikbare Knop

Video: Hoe Maak Je Een Klikbare Knop
Video: Basics Of CSS - Tutorial 12 - How to Create a Simple Clickable Button for your Website 2024, April
Anonim

Wanneer u uw eigen site maakt, moet u bedieningselementen ontwikkelen zoals: menu-items, knoppen om door de pagina's te navigeren. Een klikbare knop is een element dat, wanneer de muis erover beweegt, van uiterlijk verandert, wordt "ingedrukt", d.w.z. simuleert het drukken.

Hoe maak je een klikbare knop
Hoe maak je een klikbare knop

Noodzakelijk

Dreamweaver-software

instructies:

Stap 1

Start Dreamweaver om de knop te laten knipperen. Maak een nieuwe webpagina, sla deze op. Om een klikbare knop in Flash te maken, gebruikt u de Media-pagina in het Objectpaneel en van daaruit de Flash-knop. Hier kunt u een stijl voor de knop selecteren - gebruik hiervoor het voorbeeldvenster, dat zich boven de lijst met stijlen bevindt. Voer vervolgens de tekst in die op de knop wordt weergegeven in het veld Knoptekst. Bekijk het resultaat met de Play-knop.

Stap 2

Gebruik Java-scripttaal om klikbare knoppen te maken. Maak drie afbeeldingen, één voor de knop in rusttoestand en één voor het zwevende uiterlijk van de knop. Open vervolgens het html-bestand van de webpagina met kladblok en voeg de volgende tekst toe aan het veld Body. voer op de volgende regel if (parseInt (navigator.appVersion)> = 3) compat = true in. >

Stap 3

Voer vervolgens op de regel if (compat) in {I1 = nieuwe afbeelding; specificeer vervolgens de paden naar de afbeeldingsbestanden I1.src = "voer het pad naar de knopafbeelding in de normale modus in"; I1_1.src = "voer het pad naar de afbeelding van de knop in wanneer u er met de muiscursor overheen beweegt"; voer vervolgens de tekstfunctie SetImg (Naam, Img) in; {if (compat) document.images "voer links naar beide afbeeldingen in".src = eval (Img + '.src'); } voer vervolgens de afsluitende tag in.

Stap 4

Ga in de paginacode naar de plek waar je de knop wilt toevoegen, voer daar de volgende code in:

Tekst
Tekst

… Sla uw wijzigingen op en open de pagina in een browser om het resultaat te zien.

Aanbevolen: