Hoe Maak Je Een Knop Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Knop Aan
Hoe Maak Je Een Knop Aan

Video: Hoe Maak Je Een Knop Aan

Video: Hoe Maak Je Een Knop Aan
Video: hoe maak je een knop als een hendel in minecraft pe windows 10 redstone tutorial #2 2024, Mei
Anonim

Als u zelf besluit om een knop voor de navigatiebalk van uw site te maken, is het vrij eenvoudig om dit te doen met behulp van het Adobe Photoshop-programma. Als resultaat krijg je een best mooie knop die je qua kleur en andere parameters precies kunt aanpassen aan het ontwerp van je site.

Hoe maak je een knop aan
Hoe maak je een knop aan

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw document aan in het programma (Bestand - Nieuw of Bestand - Nieuw). Schakel nu het document naar grijsmodus, selecteer hiervoor Afbeelding - Modus - Grijswaarden. Gebruik nu het gereedschap Rechthoek om een rechthoek te maken die overeenkomt met de afmetingen van uw toekomstige knop. Zet nu de afbeelding in de RBG-modus. Open het RBG-palet (links) en stel alle waarden in op 170. Vul de rechthoek met grijs.

Stap 2

Klik nu op Afbeelding - Modus - Bitmap om de afbeelding in Bitmap-modus te zetten. Selecteer in het Bitmap-venster in de lijst Gebruik de waarde Halftoonraster. Er zou een ander venster moeten openen. Stel in dit venster de volgende parameterwaarden in:

Frequentie: 256

Lijnen / inch

Hoek: 45

Vorm / Rond

Je zult eindigen met een rechthoek gespikkeld met sterren.

Stap 3

Schakel nu de afbeelding terug naar de grijswaardenmodus (Afbeelding - Modus - Grijswaarden). De grootteverhouding instellen 1. Zet de afbeelding terug in de RBG-modus. Filter toepassen Stileren - Fmd Edges.

Stap 4

Pas vervolgens het filter Blur - Motion Blur toe, stel daarin de volgende parameters in:

Hoek - 36

Afstand - 19

Deze waarden zijn optioneel, u kunt uw eigen waarden accepteren, afhankelijk van het resultaat dat u uiteindelijk wilt behalen. Dit is van toepassing op alle parameters die in deze handleiding worden gegeven - probeer te experimenteren en kijk wat je krijgt, misschien zul je tevreden zijn met een andere optie, anders dan waarmee de auteur van de instructie zal eindigen.

Stap 5

Kleur nu je afbeelding in. Selecteer hiervoor Afbeelding - Aanpassingen - Tint / Verzadiging. Vink daar het vakje naast Inkleuren aan en selecteer, door de hendels te bewegen, de gewenste randkleur voor uw knop.

Stap 6

Selecteer nu het uitstekende deel van de knop met de Rechthoekig selectiekader en maak het een beetje lichter. Verander hiervoor de curven van de afbeelding - Afbeelding - Aanpassingen - Curves.

Stap 7

Als het resultaat voor u al bevredigend is, kunt u daar stoppen en overwegen dat uw knop klaar is. Maar als je wilt, kun je de afbeelding iets meer aanpassen om het er beter uit te laten zien.

Stap 8

Om dit te doen, moeten we ons ontdoen van de bezuinigingen. Selecteer het gereedschap Rechthoekig selectiekader en selecteer het gebied van de knop dat u nodig hebt (geen lelijke hoeken) en kopieer (Bewerken - Kopiëren of gebruik de sneltoets Ctrl + C). Druk vervolgens op Ctrl + V om de gekopieerde op een nieuwe laag te plakken. Afbeelding toepassen - Canvas roteren - Horizontaal spiegelen.

Stap 9

Selecteer opnieuw het gewenste fragment, kopieer en pas nogmaals Afbeelding - Canvas roteren - Horizontaal spiegelen toe. Zo keert het beeld terug naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Verwijder nu dit fragment (in de regel is dit de bovenste laag in het lagenpaneel). Plak nu het fragment van het klembord met Bewerken - Plakken. Sleep het stuk naar de linkerrand van je knop, maak de rand rechthoekig. Doe hetzelfde met de rechterhoek.

Stap 10

Nu moet je tekst aan de knop toevoegen. Gebruik hiervoor het tekstgereedschap om de benodigde inscriptie te maken en de kleur te wijzigen in een meer geschikte. Pas een Blur-filter toe op de knop om deze een beetje te vervagen.

Aanbevolen: