Hoe Maak Je Een Website In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Website In Photoshop
Hoe Maak Je Een Website In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Website In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Website In Photoshop
Video: Web design tutorial: How to design Website in Photoshop 2024, Mei
Anonim

In Photoshop kunt u een websitelay-out maken, volgens welke deze al in html is gemaakt. Dit proces is relatief eenvoudig.

Hoe maak je een website in Photoshop
Hoe maak je een website in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open Photoshop en maak er een 1020 x 1200 pic-document in. Stel de achtergrondkleur in op # a8a995. Als de site is gewijd aan een bedrijf, dan kunt u het logo linksboven in de navigatiebalk plaatsen. Laat wat ruimte aan de rechterkant voor links om door de site te navigeren.

Stap 2

Neem het gereedschap Rechthoek en maak een rechthoek van 80 bij 54 foto's in de navigatiebalk van de site. Het geeft het actieve menu-item in de sitenavigatie aan.

Stap 3

Ga naar het menu Laag-Laagstijl, vink het selectievakje Kleuroverlay aan, kleur # ADAE9E, Dekking - 100% en het selectievakje Beroerte, Grootte - 1 px, Positie - Buiten, Dekking - 100%, kleur # CED0BB.

Stap 4

Voeg bovenop de rechthoek die je al hebt nog een foto van 71x50 toe, schilder deze met # cfbe28. Ga naar het menu Laag-Laagstijl, stel de volgende parameters in voor deze rechthoek: Slagschaduw: Mengmodus - Vermenigvuldigen, kleur # 000000, Dekking - 27%, Hoek - 90, Afstand - 1, Verspreiding - 0, Grootte - 5; Inner Shadow: Mengmodus - Vermenigvuldigen, kleur # 000000, Dekking - 27%, Hoek - 90, Afstand - 1, Choke - 0, Grootte - 18; Lijn: Grootte - 1, Positie - Buiten, Dekking - 100, Opvultype - Kleur, Kleur # D6C72C.

Stap 5

Voeg schaduw toe voor links in de navigatiebalk. Selecteer hiervoor de laag met de tekst van deze links, ga naar het menu Laag-Laagstijl en stel de volgende parameters in: Slagschaduw: Overvloeimodus - Vermenigvuldigen, kleur # 000000, Dekking - 75%, Hoek - 90, Afstand - 1, Spread - 0, Grootte - 1. Herhaal deze stappen voor elke laag die de tekst van de links zal bevatten.

Stap 6

Nu moet je een inleidend deel van de sjabloon maken. Selecteer het gereedschap Rechthoek en maak een rechthoek onder het logo, vul deze met wit, verminder de dekking naar 20%.

Stap 7

Selecteer de Ellipse Tool en maak een ovaal onder deze rechthoek. Ga naar Filter> Blur> Gaussiaans vervagen en stel de Radius in op 7, 8.

Stap 8

Neem het gereedschap Rechthoekig selectiekader en selecteer het onderste deel van de rechthoek en het vervaagde ovaal. Verwijder het.

Stap 9

Voer daarna de tekst in de rechthoekknop in. Maak een lijn er direct boven met de volgende parameters: 866 bij 1 pic.

Aanbevolen: