Hoe Maak Je Een Website Op Ucoz

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Website Op Ucoz
Hoe Maak Je Een Website Op Ucoz

Video: Hoe Maak Je Een Website Op Ucoz

Video: Hoe Maak Je Een Website Op Ucoz
Video: How to create a website in Ucoz - Complete Tutorial by Hasnain Alam 2024, Mei
Anonim

Uw site helemaal opnieuw schrijven is moeilijk en niet aan iedereen gegeven. Dit is veel werk en een lange leercurve. Zelfs het gebruik van kant-en-klare website-engines (CMS) laat je niet altijd toe om snel een website te maken. Bovendien moet u geld uitgeven aan het publiceren van websites. Maar er is een uitweg. Er is een gratis website builder waarmee je in een paar minuten een website kunt maken.

Hoe maak je een website op ucoz
Hoe maak je een website op ucoz

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar het adres https://www.ucoz.ru/. De hoofdpagina van de ucoz-website wordt geopend. Klik in de rechterbovenhoek op de knop "Registreren". Het registratieformulier wordt geopend, waar u uw gegevens moet invoeren. Klik na het invullen op de knop "Registreren", die zich onderaan het formulier zelf bevindt

Stap 2

Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend. Het heet Webtop en is een vereenvoudigd Windows-bureaublad. In de linkerbovenhoek ziet u een pictogram genaamd "mijn sites". Klik erop en er wordt een nieuw venster voor je geopend. Klik op het tabblad "site maken". Voordat je een formulier krijgt voor het maken van een website.

Stap 3

Typ de naam van uw site in Latijnse letters in de eerste kolom van het formulier. Kies ook een domein voor de site uit de domeinen die door het systeem worden voorgesteld. Voer de beveiligingscode in en klik op doorgaan. Er verschijnt een venster waarin u op "sitecontrolepaneel" moet klikken. Er wordt een venster geopend waarin u de thematische naam van uw nieuwe site, het sjabloonontwerp en de taal moet opgeven. Klik op doorgaan.

Aanbevolen: