Hoe Een Persoon Aan Te Kleden In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Aan Te Kleden In Photoshop
Hoe Een Persoon Aan Te Kleden In Photoshop

Video: Hoe Een Persoon Aan Te Kleden In Photoshop

Video: Hoe Een Persoon Aan Te Kleden In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het aankleden van een persoon met behulp van Photoshop-tools kan langer duren dan het omkleden in werkelijkheid. Om je aan te kleden in een grafische editor, moet je een geschikte sjabloon kiezen en deze bewerken met behulp van de transformatietools.

Hoe een persoon aan te kleden in Photoshop
Hoe een persoon aan te kleden in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto;
  • - een sjabloon met kleding.

instructies:

Stap 1

Een van de geheimen van succesvolle verkleden met Photoshop is de compatibiliteit van de originele afbeeldingen. Kies een sjabloon die het beste past bij de pose van het model op de foto.

Stap 2

Gebruik de Ctrl + O-toetsen om het foto- en kledingbestand in Photoshop te laden. Als je een png-afbeelding tegenkomt met verschillende kledingstukken, kopieer ze dan allemaal naar een aparte laag. Om dit te doen, schakelt u het gereedschap Lasso ("Lasso") in en gebruikt het om het gebied met het gewenste object te omlijnen. Meestal hebben deze sets kleding een transparante achtergrond en hoeft u geen nauwkeurige selectie te maken. Druk op Ctrl + J om een nieuwe laag te maken op basis van de selectie. Plak de rest van de kleding op nieuwe lagen op dezelfde manier.

Stap 3

Ga naar de laag met het kledingstuk dat je over de foto gaat leggen. Selecteer met de sneltoets Ctrl + A alle inhoud van deze laag en kopieer het geselecteerde kledingstuk met de toetsen Ctrl + C. Ga naar het venster waarin de afbeelding is geopend en plak de gekopieerde afbeelding eroverheen. Pas hiervoor de combinatie Ctrl + V toe.

Stap 4

Gebruik de optie Vrije transformatie van het menu Bewerken om de grootte van de ingevoegde afbeelding aan te passen aan de grootte van de afbeelding in de foto. Met dezelfde optie kunt u, indien nodig, de toegevoegde afbeelding draaien. Schakel het gereedschap Verplaatsen in om de inhoud van de laag te verplaatsen. Om de kleding aan te passen aan de figuur, kun je de Warp-optie gebruiken in de Transform-groep van het Edit-menu.

Stap 5

Als er een object op de foto staat dat de vermomde persoon gedeeltelijk bedekt, moet u de zichtbaarheid van dit object herstellen. Schakel hiervoor tijdelijk de kledinglaag uit en selecteer het object met het gereedschap Lasso of Veelhoeklasso. Kopieer de selectie naar een aparte laag en verplaats deze naar boven in het lagenpalet. Schakel de zichtbaarheid van kledingstukken in om het resultaat te meten.

Stap 6

Het kan zijn dat het object dat u moest herstellen om de zichtbaarheid te herstellen, een schaduw over de vorm wierp. Om deze schaduw op de nieuwe kleding te herstellen, kopieert u de objectlaag en maakt u deze donker. Pas de optie Tint / Verzadiging toe in de groep Aanpassingen van het menu Afbeelding. Verplaats de schuifregelaar Lichtheid naar links om de laag donkerder te maken.

Stap 7

Vervaag de voorinstelling voor de schaduw iets met het filter Gaussiaans vervagen, de groep vervagen, het menu Filter, verplaats deze onder de kleurlaag met het onderwerp en verplaats deze relatief ten opzichte van het in de richting waarin de schaduw in de originele afbeelding was verschoven. Door de parameter Dekking ("Dekking") aan te passen, wordt de schaduw transparant.

Stap 8

Sla de resulterende afbeelding op in een bestand met een andere naam dan de originele foto met behulp van de optie Opslaan als in het menu Bestand.

Aanbevolen: