Hoe Een Krijgerstank Aan Te Kleden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Krijgerstank Aan Te Kleden?
Hoe Een Krijgerstank Aan Te Kleden?

Video: Hoe Een Krijgerstank Aan Te Kleden?

Video: Hoe Een Krijgerstank Aan Te Kleden?
Video: De Spindoctors (S2 A7): Hoe de spin van een dronken Remkes mislukte | NPO Radio 1 2024, Mei
Anonim

De ooit uitgevonden klassen - krijger, magiër, paladijn, barbaar en anderen - bestrijken in feite bijna het hele mogelijke scala aan personages en vaardigheden van personages. Dat is de reden waarom de ontwikkelaars proberen het leven van zichzelf en de spelers niet ingewikkelder te maken, en de divisie die klassiek is geworden over te dragen naar nieuwe projecten. Je kunt dus hetzelfde principe van oorlogsuitrusting in alle games gebruiken zonder bang te zijn een fout te maken.

Hoe een krijgerstank aan te kleden?
Hoe een krijgerstank aan te kleden?

instructies:

Stap 1

Warrior Tank is het belangrijkste gevechtspersonage in de ploeg. Hij heeft twee directe verantwoordelijkheden: het maximale aantal vijanden doden en de maximale hoeveelheid vijandelijke aandacht trekken, waardoor het grootste deel van het vuur naar hemzelf wordt geleid. Het is alleen de moeite waard om een strikt evenwicht tussen de belangrijkste kwaliteiten aan te houden als je het enige personage van deze klasse onder je partijleden bent. Als er ten minste twee tanks zijn, is het handiger om de specialisatie in verschillende richtingen te verschuiven, waardoor het leven en de bepantsering van de ene en de schade van de andere worden gemaximaliseerd.

Stap 2

Zorg ervoor dat u tussen sets schakelt. Als zo'n mogelijkheid aanwezig is (zoals bijvoorbeeld in Diablo 2), zorg er dan voor dat je twee volledig tegenovergestelde sets oppakt en ze afhankelijk van de situatie gebruikt, dynamisch schakelend. Dit is de enige manier waarop je het potentieel van je personage kunt maximaliseren.

Stap 3

Ongeacht welke ontwikkelingsrichting je hebt gekozen, pak het grootste deel van het harnas op met de maximale bonus voor leven en verdediging. Lichaamsbescherming is een object dat in de meeste games de maximale beschermende eigenschappen heeft en daarom moet het juist worden gebruikt om het aantal levens te vergroten.

Stap 4

Schoenen, scheenbeschermers, handboeien en andere kleine kledingstukken bepalen je specialiteit: met behulp van bepaalde sets kun je zowel je gevechtsvaardigheden maximaliseren als een verdedigingsbonus blijven verzamelen.

Stap 5

Het wapen heeft twee omgekeerd evenredige kenmerken: de impactsnelheid en de sterkte ervan. Gezien de specialiteit van je personage, is het de moeite waard om voor kracht te kiezen. Hoge schade wordt altijd ondersteund door verbeteringen zoals verdedigingspenetratie, extra vuuraanvallen en dergelijke. Met lichte slagen kun je veel kleine vijanden uitschakelen, maar dit heeft geen zin - de rest van je squadron kan ze ook aan.

Stap 6

Ringen, halskettingen en andere luxe artikelen moeten je weerstand bieden tegen verschillende soorten aanvallen. Deze klasse van bonussen is het meest waardevol voor jou, omdat met enige pantserwaarde en geen weerstand, bijvoorbeeld om te vuren, zal je personage onbeduidend zijn voor een gewone vuurbal.

Aanbevolen: