Hoe Een Personage In Een Rij Te Kleden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Personage In Een Rij Te Kleden?
Hoe Een Personage In Een Rij Te Kleden?

Video: Hoe Een Personage In Een Rij Te Kleden?

Video: Hoe Een Personage In Een Rij Te Kleden?
Video: 📚 Personages en hun verhaal | karakterontwikkeling | Robin Rozendal 2024, Mei
Anonim

Afstamming is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden onder schoolkinderen tussen de 10 en 15 jaar. Dit is goed te verklaren door de lage systeemvereisten en de mogelijkheid van bijna volledige vrijheid in de virtuele wereld.

Hoe een personage in een rij te kleden?
Hoe een personage in een rij te kleden?

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met een van de Lineage 2-servers en selecteer een personage. Als je bepaalde problemen hebt met online spelen, controleer dan de juistheid van de ingevoerde gegevens, de verbindingssnelheid en het voldoen aan de systeemvereisten. Je kunt ook meerdere karakters maken. Het hangt allemaal af van het niveau van je speelvaardigheid. Het beste van alles is dat je niet begint te spelen zonder het hoofdmenu te verkennen.

Stap 2

Om kleding te verzamelen voor elk personage in het computerspel Lineage 2, moet je bereid zijn om veel tijd te besteden, aangezien dit een erg lang proces is. Naarmate het spel vordert, vind je kledingstukken - ze zijn op bijna elk niveau te vinden, maar als je online speelt, kan alles volledig afhangen van de server die je gebruikt. Als dit voor u een principiële kwestie is, informeer dan specifiek over dit onderwerp voordat u zich registreert. Vaak kunnen kledingstukken worden gevonden nadat je een vijand hebt gedood.

Stap 3

Nadat je de benodigde kledingstukken hebt gevonden, ga je naar het personagebewerkingsmenu en pas je de benodigde items toe op zijn uiterlijk door te dubbelklikken met de linkermuisknop op de gewenste kleding of door met dezelfde muisknop ingedrukt te houden naar de juiste plaatsen voor uitrusting.

Stap 4

Gebruik voor het sneller vinden van kleding ook de creatie van een alternatief personage door hem aan je clan toe te voegen. Er zijn hier veel opties, maar in het geval dat het een bepaalde betekenis voor je heeft, gebruik dan een andere server, omdat het online spel niet het gebruik van cheatcodes, add-ons en andere materialen impliceert die het proces vereenvoudigen en extra voordelen bieden. Je kunt ontdekken op welke server het gemakkelijker is om kleding voor de personages van het spel te vinden op thematische forums, maar ook in speciale communities die zijn gewijd aan het spel Lineage 2.

Aanbevolen: