Een Niveau Overslaan

Inhoudsopgave:

Een Niveau Overslaan
Een Niveau Overslaan

Video: Een Niveau Overslaan

Video: Een Niveau Overslaan
Video: Moet een hoogbegaafd kind versnellen of een klas overslaan? 2024, Mei
Anonim

Vaak drijft de overdreven complexiteit van de game gamers tot white heat. Het komt ook voor dat er een "kritieke fout" verschijnt op de voorlaatste locatie, waardoor er niet verder gespeeld kan worden. Dit is echter helemaal geen reden om het spel op te geven, want er zijn veel mogelijkheden om gewoon een onaangenaam niveau over te slaan.

Een niveau overslaan
Een niveau overslaan

instructies:

Stap 1

Gebruik valsspelen. Dit geldt met name voor oude platformgames, die geen verstandig opslagsysteem hadden. Voorheen werd je helemaal aan het begin van het spel gevraagd om de code voor het niveau in te voeren. Dit vereist nu het openen van een console of een speciaal menu, maar de essentie blijft hetzelfde - door een cheat in te voeren, word je meteen naar het volgende niveau gebracht. Een volledige lijst van dergelijke codes vindt u op internet of in het CheMax-programma.

Stap 2

Zoek naar geld in het spel. Dit gebeurt zelden in gangschieters en lineaire actiegames, maar het is heel goed mogelijk in RPG's en platformgames. Denk aan de klassieke aflevering van Super Mario Brothers, waar je een doorgang naar de laatste op het eerste niveau kon vinden - dit wordt vaak gevonden in andere spellen en wordt "easter eggs" genoemd. Er zijn hele forums op internet gewijd aan "paaseieren en hints" van verschillende spellen - waaronder u misschien iets tegenkomt dat bij u past.

Stap 3

Werk met de console. Het schema is vergelijkbaar met het gebruik van codes, maar het is fundamenteel anders in het werkingsprincipe - met behulp van de gameconsole dringt u de "binnenkant van het spel" binnen en werkt u er direct mee. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Source-engine die in Half-life 2 wordt gebruikt. De consolegebruiker is vrij om op elk moment een laadkaart in te voeren en een lijst met kaarten in de gamedirectory te krijgen. Het enige probleem is dat ze niet in chronologische volgorde staan, maar in alfabetische volgorde - de gebruiker moet raden welke locatie de volgende is.

Stap 4

Opslaan downloaden. Het komt vaak voor dat in illegale versies van recent uitgebrachte games kritieke fouten voorkomen die gamers niet verder laten gaan (voorbeelden hiervan zijn de games Mirror's Edge, GTA 4 en Dead Space 2). In dergelijke gevallen komen eigenaren van gelicentieerde versies te hulp - nadat ze tot een bepaald punt zijn doorgegaan, slaan ze het spel op en uploaden het bestand naar het netwerk. Door het te downloaden, zal de gebruiker een deel van de walkthrough overslaan, maar een fatale fout vermijden.

Aanbevolen: