Het Opstartscherm Overslaan

Inhoudsopgave:

Het Opstartscherm Overslaan
Het Opstartscherm Overslaan

Video: Het Opstartscherm Overslaan

Video: Het Opstartscherm Overslaan
Video: Overslaan overslaan 2024, April
Anonim

Het kost ontwikkelaars veel geld om intro's voor games te maken. De kosten moeten er echter wel naar toe zodat spelers de studio, de uitgever herinneren en gewaarschuwd worden voor de leeftijdsclassificatie van de game. Het is echter gewoon onmogelijk om elke keer hetzelfde te kijken als je de video start, en de wens van gamers om de video over te slaan is begrijpelijk.

Het opstartscherm overslaan
Het opstartscherm overslaan

instructies:

Stap 1

Controleer alle bedieningselementen. Vaak worden video's bij de allereerste toetsaanslag overgeslagen: probeer de Enter-, Spatie- en Esc-toetsen, de rest wordt zelden gebruikt om over te slaan. Vergeet daarnaast niet een paar keer met de muis te klikken en alle toetsen van de controller uit te proberen, als deze is aangesloten op de computer.

Stap 2

Verwijder de clips handmatig. Ga hiervoor naar de hoofdmap van het spel en zoek daar een map met een video met de naam titels, intro, enz. Verwijder gegevens niet permanent, het is beter om ze gewoon naar je bureaublad over te zetten en het spel te starten. Sommige games starten zonder deze map en slaan het opstartscherm over - dat is wat je wilde. Er zijn echter games die niet werken, dan moeten de video's worden vervangen om de game te laten werken.

Stap 3

Download de re-pack van het spel. Dit is een speciaal door de spelers vervaardigde editie en is kleiner van formaat dan de officiële versie. In het bijzonder wordt het kleinere formaat bereikt door het verwijderen (dit heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties) niet-gameplay-video's uit de game-body. Probeer op internet de meest gecomprimeerde versie van het archief met het product te vinden, zonder inleidende screensavers.

Stap 4

Download een speciale oplossing. Dit is een kleine patch die ervoor zorgt dat de game geen toegang heeft tot de intro-tussenfilmpjes. Deze wijziging is te vinden voor de meeste populaire projecten, maar u zult deze handmatig moeten installeren. Om dit te doen, downloadt u het archief met de fix, pakt u het uit en plaatst u de archiefbestanden in de hoofdmap van het spel "met vervanging", nadat u eerder een reservekopie hebt gemaakt van de bestanden die worden vervangen. Je kunt een vergelijkbare wijziging vinden op de fanforums en gamesites.

Aanbevolen: