Een Iso Virtuele Schijf Maken Virtual

Inhoudsopgave:

Een Iso Virtuele Schijf Maken Virtual
Een Iso Virtuele Schijf Maken Virtual

Video: Een Iso Virtuele Schijf Maken Virtual

Video: Een Iso Virtuele Schijf Maken Virtual
Video: CARA MEMBUAT VIRTUAL CD DRIVE DI ULTRAISO DAN CARA MOUNTH FILE ISO KE VIRTUAL CD DRIVE 2024, Mei
Anonim

De gebruikers van vandaag de dag geven er de voorkeur aan om gegevens van dvd-media op te slaan als ISO-images. Dit helpt u om geen belangrijke bestanden te verliezen en snel de gewenste dvd te herstellen wanneer dat nodig is.

Hoe maak je een virtuele ISO-schijf aan
Hoe maak je een virtuele ISO-schijf aan

Noodzakelijk

Alcohol Zacht

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende technieken om een schijfkopie te maken. Veel hangt af van hoe u de afbeelding wilt gebruiken. Download en installeer het programma Alcohol Soft. Zorg ervoor dat de geselecteerde versie van het hulpprogramma geschikt is voor uw besturingssysteem. Start uw computer opnieuw op zodat het hulpprogramma de installatie van het onderdeel voltooit.

Stap 2

Open de schijflade en plaats de dvd-media erin. Sluit het dvd-station en wacht tot de nieuwe schijfdefinitie is voltooid. Voer het Alcohol Soft-programma uit. Open het menu "Afbeelding maken", waarvan het pictogram zich in de linkerkolom van het werkvenster bevindt. Selecteer het type bestand dat u wilt maken en klik op Volgende. Het is beter om ISO- of MDF-indelingen te gebruiken. Geef het dvd-station op waarin u de gewenste schijf hebt geplaatst. Klik volgende".

Stap 3

Selecteer de map waarin u de resulterende schijfkopie wilt opslaan. Voer indien nodig de naam in. Klik op de knop "Maken" en wacht tot de procedure is voltooid. De tijd die nodig is voor dit proces hangt rechtstreeks af van de mogelijkheden van uw dvd-station en de snelheid waarmee gegevens worden gelezen van de schijf die u gebruikt.

Stap 4

Wanneer de afbeelding voltooid is, klikt u op de knop Voltooien. De naam van het aangemaakte bestand verschijnt in het hoofdmenu van het programma. Open virtuele schijven. Voer het aantal virtuele schijven in dat u wilt maken. Klik op OK en wacht tot de nieuwe schijven zijn voorbereid.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het gemaakte afbeeldingsbestand en selecteer "Mount to device". Selecteer in het vervolgkeuzemenu een gratis virtueel station. Wacht op de definitie van de nieuwe schijf. Andere programma's zoals Daemon Tools kunnen worden gebruikt om afbeeldingsbestanden te lezen. Wijzig de inhoud van de afbeelding niet, tenzij dit absoluut noodzakelijk is.

Aanbevolen: