Hoe Een Exe-bestand Te Compileren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Exe-bestand Te Compileren
Hoe Een Exe-bestand Te Compileren

Video: Hoe Een Exe-bestand Te Compileren

Video: Hoe Een Exe-bestand Te Compileren
Video: How to compile a batch file into executable 2024, April
Anonim

In de regel vragen veel gebruikers van pc's zich af hoe ze hun eigen installatieprogramma's kunnen maken, dat wil zeggen ingepakte bestanden in exe-formaat, zodat ze vervolgens op een computer kunnen worden geïnstalleerd.

Hoe een exe-bestand te compileren
Hoe een exe-bestand te compileren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - Smart Install Maker-programma.

instructies:

Stap 1

Alle programma's zijn geschreven in speciale programmeertalen, maar u kunt niet alleen broncodes en formulieren samenstellen, maar ook verschillende bestanden, mappen, afbeeldingen, tekstbestanden en nog veel meer, met gespecialiseerde software. Zoals de statistieken laten zien, is de beste optie voor beginners het Smart Install Maker-softwarepakket. Je kunt het vinden op de officiële website van de ontwikkelaars sminstall.com. Nadat u dit pakket hebt gedownload, installeert u het programma in de systeemmap van de harde schijf.

Stap 2

Voer het programma uit door de snelkoppeling te openen die op het bureaublad van de computer verschijnt. Vervolgens moet u alle parameters configureren om het installatiebestand te compileren. Vul eerst alle informatie in over het type en de naam van het programma dat u gaat compileren. In de regel moeten gegevens als "Programmanaam", "Installatie welkom", "Programmaversie" en nog veel meer worden opgegeven.

Stap 3

Download vervolgens alle bestanden die moeten worden uitgepakt wanneer u het programma op uw computer installeert. Om dit te doen, specificeert u de paden voor alle bestanden met behulp van de knop "Bladeren". Zodra alle bestanden volledig zijn gedownload, kunt u aanvullende instellingen bekijken waarmee u de volledige interface van het installatiebestand enigszins kunt verfraaien.

Stap 4

Vervolgens hoeft u alleen maar op de knop "Voltooien" te klikken om het programma alle stadia van het archiveren van bestanden te laten voltooien. Zodra de procedure is afgerond, zal het systeem u hiervan op de hoogte stellen. In de toekomst kunt u het samengestelde bestand met behulp van informatiedragers overdragen, uploaden naar internet, op verschillende computers installeren en nog veel meer. Vergeet niet om alle bestanden te controleren op kwaadaardige code.

Aanbevolen: