Hoe Dr Web-update Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Dr Web-update Uit Te Schakelen?
Hoe Dr Web-update Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Dr Web-update Uit Te Schakelen?

Video: How to disable firefox auto update newer editions 2022, November
Anonim

De standaard update van 30 minuten voor het Dr.Web antivirusprogramma irriteert veel gebruikers. Gelukkig zijn de waarden van deze parameter vatbaar voor aanpassing, waarvoor de gebruiker geen specifieke kennis nodig heeft en er geen extra software van derden nodig is.

Hoe dr web-update uit te schakelen?
Hoe dr web-update uit te schakelen?

Noodzakelijk

Dr. Web

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van de SpIDer Agent-snelkoppeling op door met de rechtermuisknop te klikken en ga naar het item "Extra".

Stap 2

Vouw de link "Scheduler" uit en ga naar het tabblad "Taak". Dit tabblad bevat de volledige naam van het uitvoerbare bestand en de opdrachtregelparameters van de taak.

Stap 3

Selecteer de taak "Dr.Web update-taak" en schakel het veld "Toegestaan" uit. Deze actie slaat de geselecteerde taak op in de map, maar staat de uitvoering ervan niet toe.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Planning" en stel de vereiste parameters voor automatische update in, in overeenstemming met dewelke de geselecteerde taak zal worden gestart.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Parameters" en geef aanvullende parameters op voor de uitvoering van de geselecteerde taak. Mogelijke opties zijn onder meer het afsluiten van de computer nadat de update is voltooid en aangepaste configuratie-opties bij gebruik op batterijstroom.

Stap 6

Schakel het selectievakje Niet langer dan 4 uur uitvoeren uit en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 7

Klik op Annuleren om de geselecteerde wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar de oorspronkelijke toepassingsinstellingen.

Een alternatieve manier om de automatische Dr.Web-updatefunctie uit te schakelen, is door de grafische interface van Windows te gebruiken.

Stap 8

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 9

Vouw de link "Beheer" uit en selecteer "Taakplanner".

Stap 10

Schakel het selectievakje "Dr.Web-updatetaak uit en druk op de functietoets Enter om de geselecteerde opdracht uit te voeren."

Stap 11

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Uitvoeren" om automatische Dr.Web-updates te annuleren met behulp van de "Command Line"-tool.

Stap 12

Typ taskchd.msc in het veld Openen en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp