Hoe De Nod32-update Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Nod32-update Uit Te Schakelen?
Hoe De Nod32-update Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Nod32-update Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Nod32-update Uit Te Schakelen?
Video: Как обновить антивирус ESET NOD32 НОД бесплатно 2024, April
Anonim

Het updaten van onderdelen van antivirusprogramma's is zeker belangrijk en noodzakelijk vanuit veiligheidsoogpunt, maar soms wordt het noodzakelijk om updates uit te schakelen. Laten we eens kijken hoe we dit in Nod32 kunnen doen.

Hoe de Nod32-update uit te schakelen?
Hoe de Nod32-update uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Open het hoofdprogrammavenster door met de rechtermuisknop op het ESET-pictogram in het systeemvak (vak) te klikken en selecteer vervolgens de opdracht "Venster openen" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 2

Links in het programmavenster klikt u met de linkermuisknop op de categorie "Instellingen". Verder ziet u in het tweede deel van het venster een commando dat de geavanceerde instellingenmodus bevat, klik erop.

Stap 3

Dus nadat u de geavanceerde instellingenmodus hebt geopend, vindt u aan de linkerkant van het venster, waar de lijst met instellingensecties zich bevindt, de sectie "Update" en selecteert u deze door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 4

Zoek nu in het venster met update-instellingen de regel "Geavanceerde update-instellingen". Er tegenover staat een knop "Instellingen …", die het venster met aanvullende instellingen oproept. Klik op deze knop.

Stap 5

In het venster "Geavanceerde instellingen" dat verschijnt, selecteert u in het gedeelte "Programmacomponenten bijwerken" de optie "Nooit programmacomponenten bijwerken". Klik vervolgens op de knop "OK" onderaan het venster om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen. Opgemerkt moet worden dat het langdurig uitschakelen van de update, vooral bij een constante actieve verbinding met internet of met een stedelijk lokaal netwerk zoals VPN, ongunstig kan zijn voor uw computer.

Aanbevolen: