Hoe Informatie Van De Ene Schijf Naar De Andere Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Informatie Van De Ene Schijf Naar De Andere Over Te Zetten
Hoe Informatie Van De Ene Schijf Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Informatie Van De Ene Schijf Naar De Andere Over Te Zetten

Video: Hoe Informatie Van De Ene Schijf Naar De Andere Over Te Zetten
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

U kunt informatie van schijven kopiëren met behulp van standaardhulpprogramma's van het besturingssysteem, bijvoorbeeld het programma Explorer, of verschillende aanvullende programma's en hulpprogramma's voor het werken met harde schijven en cd's/dvd's.

Hoe informatie van de ene schijf naar de andere over te zetten
Hoe informatie van de ene schijf naar de andere over te zetten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Totale bevelhebber;
  • - Verre Manager;
  • - Nero-Express.

instructies:

Stap 1

Kopieer informatie van de ene schijf naar de andere, hiervoor moet u beide schijven op de computer aansluiten, wachten tot het systeem de schijven detecteert en installeert. Vervolgens moet u het bestandsbeheerprogramma openen, u kunt het standaardprogramma "Explorer" gebruiken of hulpprogramma's gebruiken zoals Far Manager (u kunt downloaden van de officiële website farmanager.com/download.php?l=ru) of Total Commander (wincmd.ru /).

Stap 2

Kopieer vervolgens informatie van de ene schijf naar de andere met behulp van toetsencombinaties, of open beide schijven tegelijkertijd in het programmascherm en sleep de benodigde mappen en bestanden met de linkermuisknop. De kopieertijd is afhankelijk van de hoeveelheid informatie en de lees-/schrijfsnelheid van uw harde schijven.

Stap 3

Gebruik Nero om informatie van de ene dvd naar de andere te kopiëren. Als u slechts één station heeft, moet u eerst een image maken van de schijf die u wilt kopiëren en vervolgens een andere schijf plaatsen om de informatie ernaartoe te kopiëren. Gebruik het hulpprogramma Deamon Tools

Stap 4

Kopieer de dvd-schijf. Om dit te doen, plaatst u schijven in beide stations: één leeg voor opname en de tweede - een schijf waarvan u informatie wilt overdragen. Als er maar één station is, koppelt u de bronschijf met een emulator.

Stap 5

Start Nero Express, selecteer "Dvd rippen" in de lijst aan de linkerkant, selecteer vervolgens het bronstation en het station om te branden, stel de schrijf- en leessnelheid van de schijven in om gegevens van de ene schijf naar de andere over te dragen.

Stap 6

Vink het vakje aan naast het veld "Opnemen" op het tabblad met dezelfde naam en klik op de knop "Kopiëren". Wacht tot de schijf is gebrand, onderbreek het proces in geen geval of verwijder de schijven uit het station. Dit kan zowel de schijf als het station zelf beschadigen.

Aanbevolen: