Hoe E-mail Over Te Zetten Van De Ene Computer Naar De Andere

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Over Te Zetten Van De Ene Computer Naar De Andere
Hoe E-mail Over Te Zetten Van De Ene Computer Naar De Andere

Video: Hoe E-mail Over Te Zetten Van De Ene Computer Naar De Andere

Video: Hoe E-mail Over Te Zetten Van De Ene Computer Naar De Andere
Video: Outlook-gegevensbestand exporteren en importeren 2023, Maart
Anonim

E-mailgebruikers kunnen het van de ene computer naar de andere overbrengen. Soms is het inderdaad erg nodig om alle informatie en het adresboek op te slaan. Dit is heel eenvoudig en snel te doen. Als u e-mail van het Bat-programma moet overbrengen, kunt u de standaard hulpprogramma's gebruiken. Dit gebeurt met behulp van archivering.

Hoe e-mail van de ene computer naar de andere over te zetten
Hoe e-mail van de ene computer naar de andere over te zetten

Noodzakelijk

Personal computer, The Bat-programma

instructies:

Stap 1

Er is een speciale back-upfunctie. Om het te gebruiken, gaat u naar het programma op het tabblad "Extra". Druk op de linkermuisknop en er verschijnt een menu. Selecteer daar de kolom "Back-up". Klik in het geopende venster op het tabblad "Onderhoud". Informatie over de programmaversies verschijnt. Selecteer in het venster "Back-up" de back-upinstellingen. Deze omvatten "Mailboxeigenschappen", "Adresboek", "Bijgevoegde bestanden". Laat alles zien wat je nodig hebt.

Stap 2

Selecteer vervolgens in de "Back-upmethode" "Standaard". Hiermee wordt een nieuw archief gemaakt. Bij het maken van een back-up "wordt er een toevoeging aan het archief gemaakt. Geef de archiefnaam op. Dit kan als volgt. Selecteer in het item "Map" het veld "Bestandsnaam". Klik op "Opslaan". een mailbox die wordt gearchiveerd. selecteer door op het selectievakje naast de naam te klikken. U kunt op de knop "Alles selecteren" klikken. U kunt bovendien een wachtwoord voor het archief maken. Klik op het selectievakje "Bescherm het archief met een wachtwoord". Voer uw wachtwoord twee keer in. Klik OK".

Stap 3

Begin met het maken van een back-up. Klik nogmaals op "OK". De overdracht wordt op welke manier dan ook uitgevoerd. U kunt een diskette, cd/dvd-schijf, FLASH-drive nemen of het bestand overschrijven via het lokale netwerk. Ga om te herstellen naar het hoofdmenu van The Bat! op een andere computer. Ga naar "Extra". Klik met de linkermuisknop en selecteer "Herstellen vanaf back-up …". Selecteer in het venster dat verschijnt "Herstellen vanaf back-up". Selecteer het bestand waarin de back-up is opgeslagen. Klik op "Toevoegen" op de knop. Ga naar de "Map" en dubbelklik op de geselecteerde naam. Selecteer in de kolom "Herstellen vanaf back-up" de herstelopties. Klik OK". Selecteer in het venster de mailbox die moet worden hersteld. Klik OK".

Populair per onderwerp