Een Programma Beveiligen Tegen Kopiëren?

Inhoudsopgave:

Een Programma Beveiligen Tegen Kopiëren?
Een Programma Beveiligen Tegen Kopiëren?

Video: Een Programma Beveiligen Tegen Kopiëren?

Video: Een Programma Beveiligen Tegen Kopiëren?
Video: Maak van uw PC een bondgenoot 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn de meeste softwareontwikkelaars erg geïnteresseerd in het beschermen van hun producten tegen piraterij. Mensen besteden hun energie en tijd zodat hun werk hen uiteindelijk wat vruchten van hun werk en, natuurlijk, levensonderhoud oplevert. Om uw softwareproduct niet te vinden op een gratis service, zoals torrents, met een ingebouwde tablet, moet u zorgen voor hoogwaardige bescherming. Er zijn veel bronnen op internet die anti-hacking softwareproducten aanbieden.

Een programma beveiligen tegen kopiëren?
Een programma beveiligen tegen kopiëren?

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem, internettoegang

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit die je leuk vindt. In de meeste gevallen worden deze programma's betaald voor bescherming, maar ze hebben demoversies. De gebruiksduur in de gratis testmodus is in de regel een maand. Na voltooiing moet u een licentie aanschaffen.

Stap 2

Installeer het programma op uw computer. Alle programma's van dit type gaan vergezeld van documentatie zoals help of gebruikershandleiding. Deze technische documentatie beschrijft in detail hoe u met deze software kunt werken. Ook wordt u geholpen door verschillende gemeenschappen op internet, zij zullen u ook adviseren over het meest populaire programma voor bescherming. U kunt uw bescherming kiezen op basis van uw individuele behoeften.

Stap 3

Opgemerkt moet worden dat sommige ontwikkelaars nog steeds beveiligingssystemen gebruiken die in de programmacode zijn ingebouwd. Experts raden deze methode niet langer aan. Het is dus niet mogelijk om zelfstandig te zorgen voor het dichten van alle mazen in de wet voor hacking. Het is veel redelijker om gespecialiseerde software te gebruiken. Het wijdverbreide gebruik van Windows-besturingssystemen heeft geleid tot de opkomst van een groot aantal softwareproducten op dit platform. Voor programma's die zijn geschreven met. NET Framework, is er een grote verscheidenheid aan individuele antipiraterijcontroles. Hiermee kunt u de toepassing in alle richtingen beschermen: op een optische schijf, in lokale en bedrijfsnetwerken, interne bescherming van de code tegen analyse en re-engineering.

Aanbevolen: