Een Cd Beveiligen Tegen Kopiëren?

Inhoudsopgave:

Een Cd Beveiligen Tegen Kopiëren?
Een Cd Beveiligen Tegen Kopiëren?

Video: Een Cd Beveiligen Tegen Kopiëren?

Video: Een Cd Beveiligen Tegen Kopiëren?
Video: How to Copy a Copyprotected CD/DVD 2024, Mei
Anonim

Kopieerbeveiliging van cd's is vaak niet alleen nodig voor muziekbestanden, maar ook voor het opslaan van verschillende databases, werkbestanden en alle inhoud die er alleen op staat.

Een cd beveiligen tegen kopiëren?
Een cd beveiligen tegen kopiëren?

Noodzakelijk

  • - Nero;
  • - CD-beschermer.

instructies:

Stap 1

Bereid de bestanden voor die later op de schijf worden gebrand. Organiseer ze, controleer op virussen, hernoem ze indien nodig, enzovoort. Plaats ze voor het gemak in één map.

Stap 2

Download CD Protector en installeer het op uw computer volgens de instructies in de installatiemenu-items. Voer het uit vanaf het bureaublad of vanuit het menu met geïnstalleerde programma's.

Stap 3

Voer de naam van het uitvoerbare hoofdbestand in door in het hoofdvenster op Bestand te klikken om te coderen. Vervolgens heb je velden om informatie in te vullen, voer de naam van de wav-bestandsmap in de Phantom Trax-map in, respectievelijk de tekst die wordt weergegeven aan degenen die proberen gegevens van je schijf te kopiëren - in het aangepaste bericht; Voer in het veld Coderingssleutel enkele afdrukbare tekens in, bij voorkeur in het Latijnse alfabet.

Stap 4

Klik op de knop Accepteren en wacht terwijl het programma alle noodzakelijke bewerkingen uitvoert. Controleer daarna de juistheid van de uitgevoerde acties.

Stap 5

Download en installeer het Nero-softwareproduct.

Stap 6

Open het geïnstalleerde programma door Nieuw te kiezen in het menu Bestand. Selecteer in het venster dat verschijnt het type schijf in overeenstemming met de gegevens die erop zijn geschreven. Als dit videobestanden zijn, selecteer dan het item Audio-CD. Deselecteer het Write CD-Text item in het venster.

Stap 7

Ga naar de instellingen in het gedeelte Branden. Schakel de menu-items Finalize CD en Disc-At-Once uit. Voeg in het projectvenster de gekoppelde afbeelding van de toekomstige schijf toe met behulp van het programma CD Protector.

Stap 8

Klik op opnemen (branden), terwijl u in de cd-instellingen de items "Cache track op harde schijf" en "Stilte aan einde van tracks verwijderen" selecteert. Neem op op een optische schijf en controleer of je het werk goed hebt gedaan. Als alles correct is gedaan, verschijnt uw bericht wanneer u probeert te kopiëren.

Aanbevolen: