Een Schijf Beveiligen Tegen Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Schijf Beveiligen Tegen Kopiëren
Een Schijf Beveiligen Tegen Kopiëren

Video: Een Schijf Beveiligen Tegen Kopiëren

Video: Een Schijf Beveiligen Tegen Kopiëren
Video: kopiëren naar externe hd 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel programma's waarmee u uw eigen tegen kopiëren beveiligde schijf kunt maken. CD Protector is natuurlijk gratis, het is niet universeel, maar het enige niet-commerciële programma kan het kopiëren van een schijf bemoeilijken.

Een schijf beveiligen tegen kopiëren
Een schijf beveiligen tegen kopiëren

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit en geef in het veld te versleutelen bestand de locatie op van het bestand dat u naar schijf gaat schrijven. Schrijf in de regel Aangepast bericht een bericht dat wordt gezien door degene die deze schijf probeert te kopiëren. Voer in de regel Coderingssleutel willekeurig twee tekens in. Druk nu op ACCERT en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 2

Start het Nero-programma. Klik in het bestandsmenu op de nieuwe knop, in een nieuw venster, in de linkerkolom, zoek Audio-CD en stel daar de parameters in: tegenover CD-Text schrijven, deselecteer het vakje, in de Branden sectie, schakel Schijf in één keer uit en voltooi de cd. En klik op de knop Nieuw.

Stap 3

Gebruik nu File Browzer om het Track1-track2 CD Protector-bestand te vinden en toe te voegen aan de audio-cd.

Stap 4

Selecteer Cd schrijven in het menu en ga in een nieuw venster naar het gedeelte CDA-opties. Vink daar de vakjes aan voor Cache the track en verwijder stilte. Brand nu alle bestanden op schijf door op CD schrijven te klikken.

Stap 5

Klik op Bestand> Nieuw. En in het geopende venster selecteert u CD-ROM (ISO). Schakel in het gedeelte Multisessie het selectievakje Multisessie starten in.

Stap 6

Voeg al uw bestanden toe aan schijf. Klik vervolgens in het bestandsmenu op Cd schrijven. Nadat de opname is afgelopen, is uw schijf klaar voor gebruik.

Stap 7

Nu kunt u de status van de schijf controleren. Probeer het te kopiëren met behulp van de methoden die u bekend zijn. En als alles correct is gedaan, zullen veel programma's gewoon weigeren om het te kopiëren, bijvoorbeeld het CDRwin3.8-programma, en Easy CD Creator zal gewoon "bevriezen".

Stap 8

U kunt dit programma downloaden op www.cdmediaworld.ru. De grootte is klein, slechts 2 Mb.

Aanbevolen: