Een Microfoon Instellen In Skype Op Windows 7

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen In Skype Op Windows 7
Een Microfoon Instellen In Skype Op Windows 7

Video: Een Microfoon Instellen In Skype Op Windows 7

Video: Een Microfoon Instellen In Skype Op Windows 7
Video: How To - Setup Your Microphone on Skype 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is Skype een van de meest populaire communicatiemethoden. Met zijn hulp kunt u uw gesprekspartner niet alleen zien, maar ook horen. Bovendien kun je dankzij mobiel internet Skype ook onderweg gebruiken. Veel moderne laptops hebben immers een ingebouwde webcam. Om Skype te gaan gebruiken, moet u een microfoon op uw computer aansluiten.

Een microfoon instellen in Skype op Windows 7
Een microfoon instellen in Skype op Windows 7

Noodzakelijk

een computer met Windows 7

instructies:

Stap 1

Voordat u doorgaat met het instellen van de microfoon, moet u ervoor zorgen dat alle vereiste audiostuurprogramma's op uw systeem zijn geïnstalleerd. Anders werkt de microfoon gewoon niet.

Stap 2

De microfoon wordt aangesloten op een aansluiting aan de achterkant van de computer. Bij sommige systeemunits kan een dergelijk stopcontact zich ook op de voorwand bevinden. Het is echter mogelijk dat het niet altijd werkt omdat het gewoon niet is aangesloten op een connector op het moederbord van de computer. Dus als het systeem, nadat het de microfoon op het voorpaneel heeft aangesloten, deze niet heeft herkend, is het beter om het apparaat aan te sluiten op de connector aan de achterkant van de systeemeenheid.

Stap 3

Nadat de microfoon is aangesloten, klikt u op "Start" en selecteert u "Configuratiescherm". Klik in het configuratiescherm op "Geluid".

Stap 4

Het venster voor het instellen van de audiohardware verschijnt. Selecteer in dit venster het tabblad "Opname". Ga daarna naar het tabblad "Niveaus". Sleep de schuifregelaar van de oorspronkelijke positie naar rechts. Je kunt de slider ergens in het midden van de strip laten staan. Indien nodig kunt u ook in het venster "Opnemen" andere parameters van de microfoon configureren.

Stap 5

Daarna moet u de microfoon rechtstreeks in het Skype-programma configureren. Als u dit programma nog niet hebt geïnstalleerd, moet u het downloaden en op uw computer installeren. Je moet ook een eigen Skype-account hebben. Start het Skype-programma en meld u aan bij uw account.

Stap 6

Selecteer in de programmawerkbalk de optie "Oproepen" en ga vervolgens naar "Geluidsinstellingen". Het veld Microfoon moet de microfoon weergeven die u op uw computer hebt aangesloten. U kunt de bedrijfsparameters van dit apparaat aanpassen.

Stap 7

Nadat u alle opties hebt geselecteerd, kunt u indien nodig de werking van de microfoon testen. Selecteer hiervoor in het programmamenu "Testafroep doen" en test de instellingen van het apparaat.

Aanbevolen: