Een Microfoon Instellen Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen Op Een Laptop
Een Microfoon Instellen Op Een Laptop

Video: Een Microfoon Instellen Op Een Laptop

Video: Een Microfoon Instellen Op Een Laptop
Video: Fix Microphone Not Working on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bij professionele muziekactiviteiten wordt een microfoon aangesloten op een versterker om het volume te verhogen, en in het dagelijks leven wordt hij gebruikt voor telefoongesprekken via computerprogramma's. Microfoonmodellen verschillen in prijs en doel.

Een microfoon instellen op een laptop
Een microfoon instellen op een laptop

instructies:

Stap 1

Sluit een microfoon aan op je laptop via de microfooningang op je geluidskaart. De ingang is gemarkeerd met een roze cirkel op het zijpaneel.

Stap 2

Open "Configuratiescherm" in het menu "Start". Open vervolgens het onderdeel Geluid.

Stap 3

Selecteer het tabblad Opnemen om een lijst met microfoons weer te geven die op uw laptop zijn aangesloten. Als je het moeilijk vindt om de nieuw aangeslotene in de lijst te vinden, zeg er dan iets tegen. De volumebalans zal reageren. Markeer de microfoon, klik op de knop Eigenschappen.

Stap 4

Configureer op het tabblad "Algemeen" het gebruik van de microfoon (aan of uit). Selecteer op het tabblad "Niveaus" het volume en de versterking. Configureer op het tabblad "Verbeteringen" het gebruik van speciale effecten en de opnamemodus. Pas in "Geavanceerd" de geluidskwaliteit en het microfoongebruik door verschillende programma's aan. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan, sluit het menu.

Aanbevolen: