Een Microfoon Instellen In Skype

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen In Skype
Een Microfoon Instellen In Skype

Video: Een Microfoon Instellen In Skype

Video: Een Microfoon Instellen In Skype
Video: Skype geluids en microfoon instellen 2024, Mei
Anonim

Skype is een programma dat wordt gebruikt om te communiceren tussen gebruikers op internet. In Skype kun je communiceren via audio en video. Tegenwoordig is dit programma erg populair, omdat het gratis en handig is en je met elke persoon kunt communiceren, zelfs als hij zich op grote afstand van je bevindt.

Een microfoon instellen in Skype
Een microfoon instellen in Skype

Het is nodig

Skype

instructies:

Stap 1

Eerst moet u dit programma uitvoeren. Als u Skype nog niet hebt geïnstalleerd, moet u het installatieprogramma downloaden van de officiële website van Skype Limited of van een andere netwerkbron. Installeer het programma nadat u het gedownloade bestand hebt uitgevoerd.

Stap 2

Vervolgens moet je inloggen, als je al een eigen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, vul deze dan in. Als u dit programma nog nooit hebt gebruikt, klikt u op "Ik heb geen login." Voer in het geopende venster uw gebruikersnaam en wachtwoord in, ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de service en voer uw e-mailadres in. U kunt nu inloggen op Skype.

Stap 3

Zoek in het programmavenster op de werkbalk het menu Oproepen en klik vervolgens op Geluidsinstellingen.

Stap 4

In het veld "Microfoon" moet u het apparaat selecteren dat u wilt gebruiken. Ook kunt u het volume en automatisch gebruik aanpassen.

Stap 5

Als u de instellingen moet controleren, kunt u de speciale optie "Een testoproep maken in Skype" gebruiken.

Aanbevolen: