Een Demo Opnemen In De Console

Inhoudsopgave:

Een Demo Opnemen In De Console
Een Demo Opnemen In De Console

Video: Een Demo Opnemen In De Console

Video: Een Demo Opnemen In De Console
Video: Workshop 20 april - Eigen demo opnemen 2024, Mei
Anonim

Een demo-opname (demonstratie, of jargon "demo") stelt je in staat om je eigen speelvaardigheden te evalueren zonder afgeleid te worden door verschillende externe stimuli: kogels die op je vliegen, granaten, vloeken tegen verslagen tegenstanders, enz. Daarnaast kunnen (en moeten!) demo-opnames worden gebruikt als materiaal voor video's: handleidingen, frag-movies, plotverhalen, enz. Over het algemeen een handig iets, niet alleen voor een gamer, maar ook voor een creatief persoon. Laten we eens kijken hoe je een demo kunt opnemen met Team Fortress 2 als voorbeeld.

Een demo opnemen in de console
Een demo opnemen in de console

instructies:

Stap 1

Start het spel. Zorg ervoor dat uw console is ingeschakeld. Ga hiervoor in het hoofdmenu naar "Instellingen" en vervolgens naar "Geavanceerd" en vink het vakje aan naast "console inschakelen … (~)".

Stap 2

Maak een server. Klik in het hoofdmenu op "Server maken" en selecteer de kaart die je nodig hebt. Als u niet wilt dat iemand u lastigvalt, kunt u een wachtwoord instellen. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Spel" en voert u uw wachtwoord in. Klik op Begin.

Stap 3

Nadat de kaart is geladen, kunt u beginnen met opnemen. Kies een team (rood of blauw) en een klasse, bijvoorbeeld rode sloop. Open de console (toets "~" of "tilde") en schrijf record demotest in de opdrachtregel. “Record” is het commando dat de demo-opname activeert, en “demotest” is de naam van de demo-opname, dwz. je kunt het noemen zoals je wilt. Maar in een specifiek geval zullen we de naam "demotest" gebruiken. De opname is gestart.

Stap 4

Sluit de console en speel enkele acties in het spel: springen, schieten, een bespotting uiten, waarbij je je personage vanuit verschillende hoeken bekijkt, enz. Stop de opname wanneer je wilt: open de console opnieuw en schrijf stop. Als u tijdens een game de verbinding met de server verbreekt, wordt ook de opname van de demo van de game stopgezet. Het uitvoervenster van de console zal het aantal opgenomen frames en de totale tijd weergeven.

Aanbevolen: