Een Telefoongesprek Opnemen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Telefoongesprek Opnemen Op Een Computer
Een Telefoongesprek Opnemen Op Een Computer

Video: Een Telefoongesprek Opnemen Op Een Computer

Video: Een Telefoongesprek Opnemen Op Een Computer
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om telefoongesprekken op te nemen. Met moderne technologie kunt u gesprekken opnemen met behulp van beschikbare tools. Onthoud tegelijkertijd altijd dat u wettelijk verplicht bent om alle deelnemers aan een telefoongesprek te waarschuwen voor de opname ervan.

Een telefoongesprek opnemen op een computer
Een telefoongesprek opnemen op een computer

Noodzakelijk

  • - 2 telefoonkabels;
  • - modem;
  • - Y-vormige adapter.

instructies:

Stap 1

Als je een gesprek op een mobiele telefoon wilt opnemen, moet je een programma installeren om gesprekken daarop op te nemen. Het is belangrijk om te begrijpen dat u een dergelijk programma alleen op een smartphone of communicator kunt installeren, dat wil zeggen op een telefoon met de mogelijkheid om verschillende applicaties te installeren.

Stap 2

Stel het programma in om on demand op te nemen of om gesprekken permanent op te nemen.

Stap 3

Bel en het programma neemt het automatisch op. Het bestand met de record wordt opgeslagen in het telefoongeheugen of op een flashkaart. U kunt het opgenomen bestand naar uw computer kopiëren en ernaar luisteren met een audiospeler.

Stap 4

Om telefoongesprekken op een vaste telefoon op te nemen, moet u weten of er een modem in de computer is geïnstalleerd. Oudere computers of laptops hebben ze meestal wel. Een duidelijk teken van de aanwezigheid van een modem is een connector die geschikt is voor een telefoonkabelstekker aan een kant van de laptop of aan de achterkant van de systeemeenheid van de computer.

Stap 5

Koop een modem als uw computer er geen heeft. Momenteel is een modem een vrij zeldzaam apparaat, maar dergelijke apparatuur is te vinden op radiomarkten en online veilingen. Voor een gewone computer is een interne PCI of universele USB-modem geschikt. Voor laptop - alleen met USB-interface.

Stap 6

Sluit de modem aan op uw computer. Het wordt aanbevolen dat u uw computer uitschakelt voordat u de modem aansluit.

Stap 7

Installeer het modemstuurprogramma. Het stuurprogramma wordt meestal op schijf bij de modem geleverd. Als er geen schijf is, is het stuurprogramma te vinden op de website van de modemfabrikant.

Stap 8

Installeer een programma voor het opnemen van telefoongesprekken.

Stap 9

Sluit de modem parallel aan op de vaste telefoon. Sommige modems of telefoons hebben twee connectoren voor telefoonkabels - deze zijn speciaal gemaakt voor parallelle aansluiting van de telefoon. Als er geen twee connectoren beschikbaar zijn, kunt u een Y-adapter kopen om uw telefoon en modem op uw telefoonlijn aan te sluiten.

Stap 10

Configureer de modem en het programma. In de regel zijn de standaard instellingen voldoende om een telefoongesprek op te nemen.

Stap 11

Neem het gesprek op. Het opgenomen bestand wordt opgeslagen op de harde schijf van de computer. U kunt de opname ook beluisteren met de audiospeler.

Aanbevolen: