Een Demo Opnemen In Contra

Inhoudsopgave:

Een Demo Opnemen In Contra
Een Demo Opnemen In Contra

Video: Een Demo Opnemen In Contra

Video: Een Demo Opnemen In Contra
Video: Zelf een DEMO opnemen | Artiestenleven 2024, Mei
Anonim

Heel vaak maken spelers opnames van gameplay. Dit helpt je om je eigen fouten te identificeren of een videoclip te maken die in de toekomst aan een specifieke game is gewijd. Counter-Strike-functies omvatten de mogelijkheid om automatisch een demo op te nemen.

Een demo opnemen in Contra
Een demo opnemen in Contra

Noodzakelijk

Tegenaanval

instructies:

Stap 1

Download het spel en installeer het. Hiervoor is het beter om de officiële bron www.steam.com te gebruiken. Maak je eigen account aan en download Counter-Strike game. Start uw computer opnieuw op en start deze.

Stap 2

Maak verbinding met de server van uw keuze en open een console. Om te beginnen met het opnemen van een demo, voert u het commando record "demo name" in. Het is noodzakelijk om Latijnse letters en cijfers te gebruiken bij het kiezen van een naam. Voer het stop-commando in om de gameplay-opname te beëindigen.

Stap 3

Het is niet altijd handig om de console constant te openen en de aangegeven opdrachten in te voeren. Wijs opdrachten toe aan specifieke toetsen. Open je console en typ bind "f1" "record name1" erin. Wijs op dezelfde manier andere toetsen toe om een demo met een andere naam op te nemen. Selecteer de toets die de opname stopt. Voer de opdracht bind "f12" "stop" in de console in.

Stap 4

Druk op de gewenste toetsen om de demo-opname te starten en te stoppen. Houd er rekening mee dat wanneer u opnieuw een demo met dezelfde naam begint op te nemen, het oude bestand wordt overschreven. Verplaats de opgeslagen demobestanden tijdig om deze situatie te voorkomen.

Stap 5

Als je de Steam-versie van het spel gebruikt, open dan de map met programmabestanden en ga naar de Steam-map. Selecteer de map steamapps en open uw accountmap. De opgenomen demo's bevinden zich in de map cstrike en hebben de extensie.dem. Voor niet-Steam-versies moet je de cstrike-map openen in de map waar je het spel hebt geïnstalleerd.

Stap 6

Gebruik Counter-Strike om demobestanden te bekijken. Voer de opdrachtweergave "demonaam" in de console in. Als je geen game hebt, gebruik dan het GeekPlay-programma. Het is ontworpen om demobestanden af te spelen die zijn opgenomen in de meeste versies van Counter-Strike.

Aanbevolen: