De Ingebouwde Microfoon Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Microfoon Uitschakelen
De Ingebouwde Microfoon Uitschakelen

Video: De Ingebouwde Microfoon Uitschakelen

Video: De Ingebouwde Microfoon Uitschakelen
Video: How to Disable Laptop Built in Microphone 2024, April
Anonim

Bij het aansluiten van een nieuw apparaat op je computer is er vaak een conflict met het oude, als een van de twee niet gedeactiveerd is. Hetzelfde geldt voor microfoons - totdat u de ingebouwde microfoon uitschakelt, werkt de nieuwe niet of treden er periodiek fouten op.

De ingebouwde microfoon uitschakelen
De ingebouwde microfoon uitschakelen

instructies:

Stap 1

Sluit een nieuwe microfoon aan op de juiste aansluiting op uw geluidskaart, meestal gemarkeerd met een pictogram met zijn afbeelding. Installeer indien nodig de software voor uw nieuwe apparaat door eerst de schijf in het station van de computer te plaatsen en de hardware-installatiewizard te gebruiken. Het is het beste om uw computer opnieuw op te starten en vervolgens te zoeken naar een nieuwe microfoon in de lijst met apparaatbeheer; je kunt het openen in de computereigenschappen op het tabblad "Hardware".

Stap 2

Open het configuratiescherm van de computer, selecteer in het menu het item dat verantwoordelijk is voor het instellen van geluids-, spraak- en audioapparatuur. Selecteer in het nieuwe venster de optie om geluiden en audioapparaten exact te configureren. Er zou een klein venster met verschillende tabbladen op uw scherm moeten verschijnen; ga naar degene die verantwoordelijk is voor de spraakinstellingen.

Stap 3

Selecteer in het tweede vervolgkeuzemenu van de standaard voicerecorder degene die onlangs is geïnstalleerd in plaats van de ingebouwde microfoon. Wijzigingen toepassen; Voer indien nodig een hardwarecontrole uit, voor het geval dat, met behulp van een speciaal ingebouwd hulpprogramma dat u hieronder vanaf hetzelfde tabblad kunt uitvoeren. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op voor het geval dat, zelfs als het systeem dit niet nodig heeft. Nadat Windows is gestart, opent u de instellingen voor de volumeregeling van de aangesloten audioapparaten; maak indien nodig ook de instellingen in het programma dat is geïnstalleerd met de stuurprogramma's op de microfoon.

Stap 5

Open het programma waarin je het nieuwe geluidsapparaat gaat gebruiken voor het opnemen van spraak, doe daar ook de voorlopige instellingen. Als je het voor Skype-gesprekken gaat gebruiken, doe dan een testoproep naar een speciale testservice - het zal je helpen beslissen welke configuratieparameters je moet instellen voor je apparatuur.

Aanbevolen: