De Ingebouwde Microfoon Op Uw Webcam Instellen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Microfoon Op Uw Webcam Instellen
De Ingebouwde Microfoon Op Uw Webcam Instellen

Video: De Ingebouwde Microfoon Op Uw Webcam Instellen

Video: De Ingebouwde Microfoon Op Uw Webcam Instellen
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, April
Anonim

Met ingebouwde microfoons in webcams kun je deelnemen aan videochats en conferenties met MSN Messenger en andere instant messaging-programma's. Na het installeren van de webcam moet u de juiste video- en audio-instellingen opgeven. Vooral die laatste zijn vaak moeilijk. Gelukkig heeft bijvoorbeeld de MSN Messenger app een makkelijk te gebruiken "Setup Wizard" om je hierbij te helpen.

De ingebouwde microfoon op uw webcam instellen
De ingebouwde microfoon op uw webcam instellen

Het is nodig

  • -Webcam;
  • - een computer;
  • - MSN Messenger-app.

instructies:

Stap 1

Start MSN Messenger door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad of selecteer het in de lijst met Windows-programma's in het menu Start. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen. Wacht terwijl het programma je profiel laadt.

Stap 2

Selecteer het menu-item "Tools" en vervolgens "Audio / Video Tuning Wizard". Om het uit te voeren, klikt u in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop "Volgende".

Stap 3

Geef uw cameramodel op in de vervolgkeuzelijst en druk op de knop "Volgende". Pas het camerabeeld aan totdat je jezelf erin ziet. Klik volgende".

Stap 4

Pas de geluidskwaliteit van de microfoon aan. Om dit te doen, verplaatst u de microfoon 3-5 cm van u af en past u de weergegeven instellingen aan totdat het gevoeligheidsniveau de middelste markering bereikt. Spreek in de microfoon wanneer daarom wordt gevraagd en blijf de microfoon bewegen totdat u de gewenste resultaten bereikt. Als u klaar bent, klikt u op Volgende en vervolgens op Voltooien. Staat de microfoon te dicht bij je gezicht, dan klinkt je stem te hard voor de gesprekspartner en is die te ver weg, dan bestaat de kans dat je simpelweg niet gehoord wordt. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

Stap 5

Selecteer uw geluidssysteem uit de lijst die wordt geopend en klik nogmaals op de knop "Volgende". Ga naar het gedeelte Luidsprekertest en verplaats de audioschuifregelaar omhoog of omlaag om de geluidskwaliteit van uw luidsprekers in te stellen. Om het testen te beëindigen, klikt u op de knop "Stoppen". Je microfoon is nu ingesteld en klaar voor gebruik.

Aanbevolen: