Hoe Installeer Ik Windows XP Correct

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Windows XP Correct
Hoe Installeer Ik Windows XP Correct

Video: Hoe Installeer Ik Windows XP Correct

Video: Hoe Installeer Ik Windows XP Correct
Video: Как установить интернет на Windows XP 2024, Mei
Anonim

Een juiste instelling van het besturingssysteem is een correcte werking voor een lange periode en een garantie voor een stabiele interactie tussen computerhardware en -software. Tuning impliceert meestal optimalisatie van enkele parameters.

Hoe installeer ik Windows XP correct
Hoe installeer ik Windows XP correct

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows XP

instructies:

Stap 1

Systeemoptimalisatie bestaat uit het toevoegen of deactiveren van sommige componenten, bijvoorbeeld grafische effecten, gestarte services, enz. Over het algemeen kan het instellen enkele uren duren, maar soms is het voldoende om u te beperken tot enkele basisparameters.

Stap 2

Allereerst moet u letten op de grafische effecten, die geen positieve momenten opleveren, behalve een harmonieuze perceptie. Als u niet geïnteresseerd bent in afbeeldingen, is het raadzaam om de bureaubladachtergrond te wijzigen in eenvoudigere, het klassieke ontwerpthema in te stellen en de bitness van de pictogrammen in het systeem te verminderen.

Stap 3

Al deze bewerkingen kunnen worden uitgevoerd in de applet "Eigenschappen: Weergave", die wordt gestart via het contextmenu van het bureaublad of door het element "Weergave" in het "Configuratiescherm" te gebruiken. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Desktop" en wijzig de achtergrondafbeelding. Op het laatste tabblad kunt u de bitness van de weergegeven elementen wijzigen.

Stap 4

U kunt dan de laadtijden voor veelgebruikte toepassingen verkorten. Wijzig hiervoor de startparameter in de eigenschappen van de programmasnelkoppeling. Open de snelkoppeling van een hulpprogramma (contextmenu van het bestand, item "Eigenschappen") en voeg de waarde / prefetch toe in het veld "Object": 1. De gewijzigde regel ziet er als volgt uit: C: / Program Files / Primer / primer.exe / prefetch: 1. Klik op de knoppen Toepassen en OK om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 5

U kunt nu rechtstreeks naar de kernel van uw systeem gaan. Voor de lange levensduur wordt aanbevolen om de waarden van enkele van de onderstaande parameters te verlagen. Het register van het besturingssysteem bevat parameters HungAppTimeout en WaitToKillServiceTimeout met waarden van respectievelijk 5000 m/s en 20 duizend m/s. Deze waarden moeten worden gewijzigd in 2000 m / s en 5000 m / s.

Stap 6

Het wordt ook aanbevolen om de waarde van de parameter AutoEndTasks = 0 met één te wijzigen. Met deze actie worden de bevroren applicaties automatisch gesloten zonder dat het bijbehorende bericht in het venster verschijnt.

Stap 7

In sommige gevallen wordt het onmogelijk om het avi-bestand te verwijderen, of wanneer u het verwijdert, loopt de processor van de computer volledig vast. De oplossing voor dit probleem is om de waarde van de parameter op HKEY_CLASSES_ROOT / SystemFileAssociations \.avi / shellex / PropertyHandler te verwijderen.

Aanbevolen: