De Toetsenbordtaal Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Toetsenbordtaal Wijzigen
De Toetsenbordtaal Wijzigen

Video: De Toetsenbordtaal Wijzigen

Video: De Toetsenbordtaal Wijzigen
Video: How To Change Keyboard Language In Windows 10 2024, Mei
Anonim

De set tekens op het toetsenbord wordt in twee talen uitgevoerd - Russisch en Engels. De taal is standaard ingesteld, afhankelijk van uw besturingssysteem, en kan worden gewijzigd door op een sneltoets te drukken of via de sneltoetsbalk (rechts onderaan het scherm). Het wisselen van taal is eenvoudig genoeg, het kan op verschillende manieren.

De toetsenbordtaal wijzigen
De toetsenbordtaal wijzigen

instructies:

Stap 1

De sneltoets kan anders zijn, meestal is dit "Shift" en "Alt" of "Ctrl" en "Alt". Met verschillende opties om de taal op de computer te wisselen, vindt u de gewenste sneltoets. Probeer de eerste optie van de sneltoets in te drukken, als het niet helpt, dan de tweede.

Stap 2

Zoek uw taal in de werkbalk Snelle toegang. Klik met de linkermuisknop op het icoon. Er verschijnt een venster met twee talen. Selecteer de gewenste taal en klik nogmaals. Om de taal opnieuw te wijzigen, herhaalt u alle stappen vanaf het begin.

Stap 3

Op sommige computermodellen is er alleen een Engelse versie van de taalset. Als u de taal niet kunt wijzigen, controleer dan de technische specificaties of installeer een ander besturingssysteem.

Aanbevolen: