Advertentiemodules Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Advertentiemodules Uitschakelen
Advertentiemodules Uitschakelen

Video: Advertentiemodules Uitschakelen

Video: Advertentiemodules Uitschakelen
Video: Нет связи с блоком управления Haldex 2024, Mei
Anonim

Advertentiemodules worden vaak automatisch geïnstalleerd. Tegenwoordig zijn ze een vorm van spam geworden. Na installatie, en zonder uw toestemming, passen ze in de browser en kunnen ze de toegang tot verschillende netwerkdiensten blokkeren. En ze interfereren gewoon met het normale gebruik van de computer en internet. Daarom moet je ze kwijtraken.

Advertentiemodules uitschakelen
Advertentiemodules uitschakelen

Noodzakelijk

Computer, browser (Internet Explorer, Opera), internettoegang

instructies:

Stap 1

Om een advertentiemodule in Internet Explorer te verwijderen, selecteert u de regel "Extra" in het browsermenu en gaat u vervolgens naar het tabblad "Invoegtoepassingen beheren". Zoek de regel onder het kopje "Bestand". Selecteer in de lijst die wordt geopend het bestand met de naam lib.dll. Het bestand zou niet precies zo moeten worden genoemd, maar het einde zou precies dat moeten zijn. Klik op de invoegtoepassing voor dit bestand, selecteer de opdracht "Uitschakelen" en vervolgens op OK. Sluit daarna Internet Explorer af en start het opnieuw.

Stap 2

Schakel Zoeken op uw computer in. Zoek een map met de naam C: WindowsSystem32 en open deze. Zoek in de map die wordt geopend een bestand met de naam lib.dll. Verwijder het.

Stap 3

Schakel Internet Explorer uit. Selecteer de opdrachtregel in standaardprogramma's. Voer daar het regedit-commando in. Er wordt een venster geopend. Selecteer daarin de opdracht "Bewerken", vervolgens het tabblad "Zoeken" en voer daarin "Naam van de invoegtoepassing" in. Verwijder alle gevonden bestanden. Start uw computer opnieuw op nadat u de bewerking hebt voltooid.

Stap 4

Om de advertentiemodule in de Opera-internetbrowser te verwijderen, start u deze. Zoek de regel "Extra" in het browsermenu. Selecteer de regel "Instellingen" op de werkbalk. Er wordt een venster geopend waarin u de Javascript-regel vindt. Er wordt een ander venster geopend. Zoek en open daarin het item User Javascript-bestanden en wis vervolgens alles wat daar is geschreven (zoals in een tekstdocument). Hoogstwaarschijnlijk zal er een regel zijn met het label uscripts, maar dat hoeft niet. De module moet nu worden verwijderd. Sluit uw browser en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

De volgende keer dat u uw browser gebruikt, wordt de advertentiemodule niet weergegeven. Verwijder voor de zekerheid alle vermeldingen uit de optie Favorieten. Als er sites zijn die u nodig heeft, kunt u deze na het verwijderen en opnieuw opstarten van de browser toevoegen aan de "Favorieten" terug.

Aanbevolen: