Hoe Twee Patronen Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Patronen Te Verbinden
Hoe Twee Patronen Te Verbinden

Video: Hoe Twee Patronen Te Verbinden

Video: Hoe Twee Patronen Te Verbinden
Video: IEDEREEN HEEFT DIT NOG NIET GEZIEN! Handige tips voor alle gelegenheden! 2024, Mei
Anonim

Er kwam een geweldig idee in je op, maar het gebrek aan vaardigheden om het uit te voeren houdt je tegen - een bekende situatie? Weet dat elke keer dat je deze situatie ongewijzigd laat, je talent dieper en dieper gaat. Met je eigen handen. U moet echter niet boos zijn. Sorry voor de retoriek van de typische "verkoper op de bank", maar hier en nu komt het van de grond.

Hoe twee patronen te verbinden
Hoe twee patronen te verbinden

instructies:

Stap 1

Wat betreft de manipulatie van afbeeldingen, de situatie hier berust op het onvermogen om met grafische editors te werken, bijvoorbeeld in Adobe Photoshop. Het verbinden van afbeeldingen vereist het werken met lagen, wat een van de basisprincipes is bij het beheersen van dit programma. Met andere woorden, na deze kleine les zal Photoshop je niet langer zo'n verschrikkelijk monster lijken.

Stap 2

Open het programma (de auteur gebruikt de Russische versie van CS5), klik op "Bestand"> "Openen", selecteer in het browservenster dat verschijnt de gewenste afbeelding en klik op "OK". Met behulp van de "Ctrl"-toets kunt u meerdere bestanden tegelijk selecteren als ze zich in dezelfde map bevinden. Daarna zal het programma je om een verwerkingsmethode vragen, maar in ons geval maakt het niet zoveel uit, dus je kunt een van de voorgestelde opties kiezen.

Stap 3

Als u slechts twee afbeeldingen als één geheel wilt combineren, selecteert u in de werkbalk "Verplaatsen" en sleept u de ene afbeelding op de andere. Als u tussen bestanden schakelt met behulp van tabbladen, sleept u de afbeelding naar het tabblad. Verplaats de afbeelding vervolgens met het gereedschap Verplaatsen naar de gewenste locatie.

Stap 4

Als u een afbeelding wilt vergroten of verkleinen, gaat u naar Afbeelding> Afbeeldingsgrootte. In het geopende venster kunt u de grootte van de afbeelding in breedte en hoogte wijzigen, als maateenheden kunt u het aantal pixels of percentage specificeren.

Aanbevolen: