Hoe Maak Je Jpg-formaat?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Jpg-formaat?
Hoe Maak Je Jpg-formaat?

Video: Hoe Maak Je Jpg-formaat?

Video: Hoe Maak Je Jpg-formaat?
Video: How To Convert Any Image in PNG JPG and JPEG | Convert Image Format | jpg high resolution 2024, Mei
Anonim

Als het bestand de extensie.

Hoe maak je-formaat?
Hoe maak je-formaat?

Noodzakelijk

  • - grafische editor;
  • - omvormer.

instructies:

Stap 1

Gebruik een willekeurige grafische editor om een nieuw bestand in jpg-indeling te maken. Het kan de eenvoudigste Windows-toepassing zijn - Paint, of de professionele programma's CorelDraw of Adobe Photoshop. Teken een afbeelding op het canvas (stel een collage samen, voeg de volledige voltooide foto in, enz.) en selecteer de opdracht "Opslaan" in het menu "Bestand". Er wordt een nieuw venster geopend.

Stap 2

Geef het bestand een naam. Besteed bijzondere aandacht aan het veld "Bestandstype". Gebruik de vervolgkeuzelijst om het item met de jpg- of jpeg-extensie te selecteren. Deze paragraaf kan 3-5 soorten formaten tegelijk bevatten, verenigd door gemeenschappelijke eigenschappen, het is alleen voor u van belang dat de verklarende lijst onder andere de.

Stap 3

Als u de indeling van een bestaand bestand moet wijzigen, opent u het in een grafische editor en selecteert u de opdracht Opslaan als in het menu Bestand. Standaard bevat het veld Bestandstype de extensie die aan de originele afbeelding is toegewezen. Wijzig de waarde in.

Stap 4

Om bestanden naar.

Stap 5

Als je om wat voor reden dan ook de converter niet op je computer wilt of kunt installeren, gebruik dan de online converter. Ga naar de site, selecteer.jpg"

Aanbevolen: