Hoe Automatisch Laden Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Automatisch Laden Uit Te Schakelen?
Hoe Automatisch Laden Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Automatisch Laden Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Automatisch Laden Uit Te Schakelen?
Video: 8 iPhone-instellingen die iedereen aan moet passen 2024, Maart
Anonim

Vroeg of laat, maar in het leven van een computergebruiker, ontstaat er een situatie waarin de tijd die het besturingssysteem besteedt aan het laden lang duurt en ondraaglijk is. De redenen voor een dergelijk incident kunnen heel verschillend zijn, beginnend met fouten in de computer en eindigend met onjuiste verwerking van opstartbestanden. Ondanks de huidige situatie zal ze altijd een oplossing vinden.

Hoe automatisch laden uit te schakelen?
Hoe automatisch laden uit te schakelen?

Het is nodig

Systeemconfiguratie, software Revo Uninstaller

instructies:

Stap 1

Elke dag, kijkend naar de beste softwareblogs, download je een ander en onnodig programma. Het lijkt erop dat er al een heleboel programma's zijn geïnstalleerd, maar elke nieuwe is meerdere keren beter dan de vorige. Daarom begint een "dump" van deze programma's zich op te hopen bij het opstarten, met als resultaat dat het besturingssysteem op uw computer nogal langzaam wordt geladen. Om de laadsnelheid van het besturingssysteem aanzienlijk te verhogen, moet u de meeste programma's verwijderen die bij het opstarten vastlopen. Nadat u zelfs maar de helft van deze "dump" hebt vernietigd, ziet u een aanzienlijke toename van de downloadsnelheid.

Stap 2

De eenvoudigste manier om het opstarten op te schonen, is door de functie Systeemconfiguratie te gebruiken. Het venster van deze functie kan op de volgende manieren worden geopend:

- "Start"-menu - "Uitvoeren" - "msconfig" - "OK";

- toetsencombinatie "Win + R" - "msconfig" - "OK";

- maak een snelkoppeling op het bureaublad, het adres naar het gelanceerde object zal de waarde "C: / WINDOWS / pchealth / helpctr / binaries / msconfig.exe" zijn.

Ga naar het tabblad "Opstarten" - schakel het selectievakje uit naast de opstartitems die u niet nodig hebt. Klik op "Sluiten", selecteer in het dialoogvenster de voorkeursoptie "Opnieuw opstarten" of "Afsluiten zonder opnieuw op te starten".

Hoe automatisch laden uit te schakelen?
Hoe automatisch laden uit te schakelen?

Stap 3

U kunt de opstartstatus van het besturingssysteem ook controleren met behulp van gespecialiseerde programma's. Een voorbeeld van zo'n programma is Revo Uninstaller. Volledig gratis programma met een hoge mate van betrouwbaarheid. Het bewerken van de opstartlijst in dit programma wordt in de volgende volgorde uitgevoerd. Open het tabblad "Opstartbeheer", schakel het selectievakje uit naast de items die u niet wilt zien bij het opstarten en klik op de knop "Uitvoeren" in het bovenste paneel.

Aanbevolen: