Hoe Beeldmateriaal In Een Hoogtepunt In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Beeldmateriaal In Een Hoogtepunt In Te Voegen
Hoe Beeldmateriaal In Een Hoogtepunt In Te Voegen

Video: Hoe Beeldmateriaal In Een Hoogtepunt In Te Voegen

Video: Hoe Beeldmateriaal In Een Hoogtepunt In Te Voegen
Video: Теплый, уютный и очень удобный женский кардиган на пуговицах спицами! Расчет на любой размер! Часть1 2024, Mei
Anonim

Pinnacle Studio is een videobewerkingssoftware. Hiermee kunt u videobestanden met verschillende formaten en opnameformaten bewerken, ook wel footages genoemd.

Hoe beeldmateriaal in een hoogtepunt in te voegen
Hoe beeldmateriaal in een hoogtepunt in te voegen

instructies:

Stap 1

Bereid Pinnacle Studio voor op het bewerken van beeldmateriaal door de werkbalk aan te passen en vooraf de gewenste speciale effecten te selecteren. Open het trackbewerkingsmenu en ga naar het gedeelte Open-Close Video Toolkit. Selecteer de tools en effecten die u wilt. De meest essentiële hiervan zijn het Studio Plus RTFX-effect en het HFX-filter. Klik op OK om de geaccepteerde wijzigingen door te voeren.

Stap 2

Ga naar het HFX-filterbewerkingsmenu, waarna het Hollywood FX-plug-invenster op het scherm verschijnt, dat de bewerkingen voor het bewerken van filters in Pinnacle Studio uitvoert. Open het menu Bestand en kies vervolgens Nieuw om een nieuw project te maken. In het veld dat op het scherm wordt geopend, beweegt u de aanwijzer omlaag totdat u Eenvoudig ziet. Dubbelklik erop en selecteer Flat 01 uit de twee subitems die verschijnen.

Stap 3

Sleep Flat 01 met de muis naar het camerapictogram. Selecteer de optie Host Video en klik op het mappictogram bovenaan. U ziet een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd een beeldmateriaalbestand te selecteren. Geef de locatie op uw harde schijf of verwisselbare media op. Klik op OK en op het kruisje om het programma te sluiten. Weiger de wijzigingen op te slaan die zijn aangebracht in het dialoogvenster dat verschijnt. Specificeer de vereiste duur van het afspelen van beeldmateriaal door onnodige foto's te verwijderen. U kunt de opname ook uitrekken met de muiscursor.

Stap 4

Houd er rekening mee dat sommige beeldformaten niet worden ondersteund door Pinnacle Studio. Gebruik videoconversiesoftware van derden om de bestandsextensie in te stellen die door de toepassing wordt ondersteund. Start vervolgens Pinnacle Studio en open het beeldmateriaal voor bewerking met behulp van de bovenstaande stappen.

Aanbevolen: