Hoe Op Te Nemen In Fl Studio

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Nemen In Fl Studio
Hoe Op Te Nemen In Fl Studio

Video: Hoe Op Te Nemen In Fl Studio

Video: Hoe Op Te Nemen In Fl Studio
Video: HOW TO RECORD VOCALS IN FL STUDIO FOR BEGINNERS 💜 (Fl Studio Vocal Recording Tutorial) 2024, Mei
Anonim

FL Studio is speciaal ontworpen voor het opnemen en verwerken van muziekbestanden. Bovendien kan het worden gebruikt om muziek toe te voegen aan een spraakopname. Gemengd materiaal wordt meestal opgeslagen in MP3- of WAV-formaat.

Hoe op te nemen in Fl studio
Hoe op te nemen in Fl studio

instructies:

Stap 1

Als je het programma al hebt geïnstalleerd, start je het gewoon. Zet de mixer aan via het bedieningspaneel. Vervolgens ziet u een venster dat wordt geopend met de beschikbare stuurprogramma's. U moet er slechts één kiezen (degene waarmee de opname zal worden gemaakt). Realtek is een voorbeeld van zo'n driver. Sluit het venster nadat u alle noodzakelijke acties hebt uitgevoerd.

Stap 2

Nu heb je een opnameknop nodig, klik erop. Nadat het menu op het scherm is verschenen, selecteert u de audio in de afspeellijst als een audioclip-kolom. Direct daarna gaat de tijd in. En zodra de ingestelde drie seconden zijn verstreken, begint de bestandsopname. U kunt het op elk moment stoppen met de Stop-knop. Hiermee is het proces van het schrijven van het bestand voltooid.

Stap 3

U moet echter ook het gemaakte materiaal verwerken. Nadat u het bestand hebt opgeslagen, opent u het opnieuw via het FL Studio-programma. Zodra u dit doet, voert u het materiaal uit naar een willekeurig mixerkanaal (zeg, naar de derde of vierde, dit is helemaal niet belangrijk). Houd er rekening mee dat om deze stap te voltooien, u hetzelfde tabblad moet openen als in de eerste stap. Bij het beluisteren van een muziekbestand hoor je zeker achtergrondgeluiden. Je kunt er vanaf komen (of in ieder geval minder opvallend maken) dankzij de Limiter-functie. Alle overige bewerkingen gebeuren in de regel geheel naar uw wens.

Stap 4

Een goede en handige toevoeging aan dit programma kan de Adobe Audition applicatie zijn. Het is handig als je een spraakopname hebt en er muziek aan wilt toevoegen (of andersom). Het is vermeldenswaard dat het vrij eenvoudig te bedienen is: om bijvoorbeeld een min op te nemen, drukt u op de knop genaamd "Multitrack". Dit opent een venster met een lijst met muziekbestanden. Selecteer degene die je nodig hebt en klik vervolgens op het pictogram "R" of "Z" (afhankelijk van de taal waarin het op je computer geïnstalleerde programma draait).

Aanbevolen: