Het Formaat Van Een Frame Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Frame Wijzigen
Het Formaat Van Een Frame Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Frame Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Frame Wijzigen
Video: Adobe Illustrator 05 afbeelding formaat aanpassen 2024, April
Anonim

Een manier om uw video te optimaliseren voor weergave op apparaten met weinig geheugen, is door het formaat van het frame te wijzigen. Om deze taak aan te kunnen, is een conversieprogramma heel geschikt.

Het formaat van een frame wijzigen
Het formaat van een frame wijzigen

Noodzakelijk

  • - Canopus ProCoder-programma;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

Upload je video naar de converter. Klik hiervoor op de knop Toevoegen op het tabblad Bron. Dit tabblad wordt standaard geopend wanneer u het programma start. Selecteer het videobestand waarvan u het formaat wilt wijzigen en klik op de knop "Openen".

Stap 2

Selecteer een preset, met andere woorden, een preset, om te converteren. Klik hiervoor op het tabblad Doel. Klik in het geopende tabblad op de knop Toevoegen. Selecteer de juiste voorinstelling in de lijst die wordt geopend. Door op de naam van een voorinstelling te klikken, kunt u de beschrijving ervan onder in het venster zien. Voorinstellingen uit de Handheld-groep en cd/dvd hebben framegroottes die kleiner zijn dan de traditionele 725 bij 576. Markeer de geselecteerde preset en klik op de knop OK. Als u niet tevreden bent met een van de vooraf gedefinieerde sets met instellingen, klikt u op de systeemgroep in het presets-venster, selecteert u het bestandstype uit de lijst die verschijnt en klikt u op de knop OK.

Stap 3

Pas of controleer de conversie-opties. Als u de standaardinstellingen niet vertrouwt, klikt u op de knop rechts van het veld Pad. Selecteer in het geopende venster de map waarin u het gewijzigde bestand wilt opslaan. Controleer de inhoud van het veld Aspect Ratio. Het is wenselijk dat deze parameter samenvalt met de beeldverhouding van het originele bestand, anders kunt u voor onaangename verrassingen komen te staan in de vorm van een langwerpige of geplette video.

Stap 4

Snijd het frame indien nodig bij. Deze optie wordt meestal gebruikt bij het werken met gedigitaliseerde video, waarbij er een ruisband langs de rand van het frame is. Klik op de knop Geavanceerd om het bijsnijden aan te passen. Klik op het tabblad Videofilter in het geopende venster en op de knop Toevoegen in het filtervenster. Selecteer Bijsnijden in de lijst met filters. Klik op de knop rechts van het veld Rechthoek bijsnijden. Pas het bijsnijdkader aan met de muis en klik op de knop OK.

Stap 5

Klik op het tabblad Converteren. Klik op de knop Converteren onder het voorbeeldvenster en wacht tot de video is verwerkt.

Aanbevolen: