Bescherming Omzeilen?

Inhoudsopgave:

Bescherming Omzeilen?
Bescherming Omzeilen?

Video: Bescherming Omzeilen?

Video: Bescherming Omzeilen?
Video: Alle restricties omzeilen met een VPN 2024, Mei
Anonim

Parallel met de ontwikkeling van informatietechnologie neemt de noodzaak toe om een personal computer te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Om het te verstrekken, is een speciaal wachtwoord ingesteld. Meestal wordt het BIOS-wachtwoord ingesteld, wat een vrij oude, maar bewezen beveiligingsmethode is. Om het BIOS-wachtwoord te "omzeilen", hoeft u alleen maar de huidige instellingen te verwijderen en ze terug te zetten naar hun standaardwaarden.

Bescherming omzeilen?
Bescherming omzeilen?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Om de standaard BIOS-instellingen te herstellen, moet u uw computer uitschakelen. Vervolgens moet je het moederbord vinden. Dit is niet moeilijk om te doen, omdat het moederbord het belangrijkste element van de computer is, omdat het de centrale processor, RAM, noord- en zuidbruggen, enz.

Stap 2

Als je een speciale jumper op het moederbord hebt (deze bevindt zich in de buurt van de batterij), dan hoef je alleen de positie van de jumper te wijzigen, waardoor de jumpercontacten sluiten en de BIOS-instellingen worden gereset. Als zo'n jumper niet aanwezig is, moet u de batterij van het moederbord verwijderen en na 10 minuten opnieuw bevestigen. Zet daarna uw computer aan en volg de instructies van het systeem, dat u zal vragen om de BIOS-instellingen in te stellen. Selecteer tijdens dit proces de standaardinstelling door op de knop "F1" te drukken. Nu zal de computer normaal opstarten, maar zonder om een wachtwoord te vragen.

Stap 3

Naast problemen met het wachtwoord die optreden bij het inloggen, kunnen er ook problemen zijn met het invoeren van verschillende programma's, sites op internet, sociale netwerken, enz. In dit geval kan speciale software helpen, bijvoorbeeld PasswordSpy-software, die bijna alle wachtwoorden vindt die op uw computer zijn opgeslagen. Het belangrijkste is dat u het systeem niet opnieuw installeert, zodat het programma niet alle wachtwoorden op uw apparaat kan vinden.

Stap 4

Zoals u kunt zien, is het mogelijk om de problemen op te lossen die verband houden met de noodzaak om een wachtwoord te vinden, aangezien hier logische en fysieke manieren voor zijn. Het belangrijkste is dat u tijdens het werken alle stappen strikt probeert te volgen.

Aanbevolen: