Hoe Proshow Producer Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Proshow Producer Te Russificeren
Hoe Proshow Producer Te Russificeren

Video: Hoe Proshow Producer Te Russificeren

Video: Hoe Proshow Producer Te Russificeren
Video: Proshow producer. Как правильнее сохранить готовый проект. Рендеринг 2024, April
Anonim

Om programma's te vertalen die geen Russisch bevatten in het menu met interface-instellingen, zijn er extra hulpprogramma's die over de systeembestanden worden geïnstalleerd en voor vertaling zorgen. Dergelijke programma's worden Russifiers genoemd.

Hoe Proshow Producer te russificeren
Hoe Proshow Producer te russificeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Download en installeer een lokalisatieprogramma voor Proshow Producer op uw computer. Het is het beste om naar dergelijke hulpprogramma's te zoeken via een torrent of speciale sites met beoordelingen van gebruikers die dit programma eerder hebben geïnstalleerd. Het belangrijkste is dat het zeer onwaarschijnlijk is dat uit de sitegegevens een installatieprogramma met kwaadaardige code of een archief met virussen wordt gedownload, aangezien dit meestal wordt vermeld in de opmerkingen. Dit betekent in ieder geval niet dat de software die u downloadt niet hoeft te worden gescand op bedreigingen voor uw besturingssysteem.

Stap 2

Sla de configuratie van het Proshow Producer-programma op, u kunt het beste een reservekopie maken van de gegevens in een directory van een derde partij op uw harde schijf. Begin met het installeren van de scheur. Start het door te dubbelklikken op de linkermuisknop (of rechts als je linkshandig bent), na het verlaten van Proshow Producer.

Stap 3

Specificeer, indien nodig, het pad naar het overeenkomstige programma in Program Files of de map waar u het hebt geïnstalleerd en klik vervolgens op "Volgende". Wacht op het einde van de Russificatie van het programma en voer het vervolgens uit op uw computer.

Stap 4

Als je crack om bevestiging vraagt door een sms-bericht naar een specifiek nummer te sturen, onderbreek dan onmiddellijk de installatie en verwijder het volledig uit het geheugen van de harde schijf. Download dan het anti-Trojan-programma voor het geval dat.

Stap 5

Als je de Russische versie niet leuk vindt, selecteer dan de gewenste taal in de instellingen of vervang de programmaconfiguratie volledig door de vorige versie die op je harde schijf is opgeslagen, waarna je een alternatieve lokale taal kunt gebruiken. Aangezien de meeste van hen vaak zijn geschreven door mensen die niet sterk zijn in vreemde talen of gewoon lui zijn die de fouten van vertalers niet corrigeren, is de meest correcte manier om hier de basis van de Engelse taal te leren.

Aanbevolen: