Flash Inschakelen

Inhoudsopgave:

Flash Inschakelen
Flash Inschakelen

Video: Flash Inschakelen

Video: Flash Inschakelen
Video: Flash inschakelen in Google Chrome 2024, Mei
Anonim

Met de flash-speler die in uw webbrowser is geïntegreerd, kunt u bepaalde soorten inhoud bekijken, verschillende toepassingen openen, online muziek- of videospelers starten, enzovoort. Voordat u de opties voor het weergeven van flash-items inschakelt, moet u speciale software installeren.

Flash inschakelen
Flash inschakelen

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Installeer de speciale Adobe-ontwikkelaarsspeler om de weergave van Flash-elementen in Mozilla Firefox in te schakelen. U kunt dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door een pagina met niet-weergeefbare flash-elementen te openen en erop te klikken om automatisch de gewenste plug-in te laden. Naast Adobe worden er natuurlijk verschillende hulpprogramma's voor het afspelen van dergelijke inhoud ontwikkeld door andere bedrijven. U kunt ook hun softwareproducten gebruiken.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode om de Flash Player in Moziila Firefox te installeren door de officiële Flash Player-ondersteuningssite https://get.adobe.com/ru/flashplayer/ te openen. Download de speler via de link op deze pagina, schakel de virusbescherming een tijdje uit en installeer de add-on in uw browser, die ook eerst moet worden afgesloten. Als je de speler hebt gedownload via een link van een andere site, moet je hem controleren op virussen voordat je hem installeert.

Stap 3

Als u de Flash Player in de Opera-browser wilt installeren, zoekt u op de officiële Russischtalige Adobe-ondersteuningssite de juiste add-on voor uw browser. Download het naar uw computer, herstart uw browser na installatie. Controleer of plug-ins zijn ingeschakeld in de browser door op F12 te drukken, selecteer indien nodig de benodigde selectievakjes.

Stap 4

Flash-integratie in Internet Explorer volgt hetzelfde scenario als in andere browsers, maar let hier op de browserversie, sommige vereisen een speciaal add-on-installatieprogramma.

Stap 5

Nadat u Adobe Flash Player hebt geïnstalleerd, start u uw browser opnieuw op, controleert u de werking van de add-on door bijvoorbeeld een video op een willekeurige bron te openen. Houd er rekening mee dat sommige ervan geen ondersteuning bieden voor het afspelen met verouderde versies van de speler.

Aanbevolen: