Een Video Sneller Laten Bewegen

Inhoudsopgave:

Een Video Sneller Laten Bewegen
Een Video Sneller Laten Bewegen

Video: Een Video Sneller Laten Bewegen

Video: Een Video Sneller Laten Bewegen
Video: Leerlingen met een missie – De Video van de Paus 10 – oktober 2021 2024, April
Anonim

In de begindagen van de filmindustrie hadden filmmakers geen extra gadgets nodig om video's sneller te maken - ze deden het zelf. Tegenwoordig moet je zo'n effect zelf creëren, en een van de tools om dit te bereiken is de Sony Vegas-video-editor.

Een video sneller laten bewegen
Een video sneller laten bewegen

Noodzakelijk

Sony Vegas 10-programma

instructies:

Stap 1

Start Sony Vegas en open de gewenste video erin: klik op het menu-item Bestand> Openen (of druk op de toetscombinatie Ctrl + O), selecteer in het venster dat verschijnt het gewenste bestand en klik op "Openen".

Stap 2

De video verschijnt in de werkruimte van het programma in de vorm van twee tracks (of tracks): de ene audio, de andere video. De startpositie van deze tracks hangt af van waar de tijdelijke markering zich in de Stage bevindt. Om het te verplaatsen, beweegt u de cursor over de verticale lijn die de onderkant van de markering is, wacht u tot de cursor eruitziet als een tweekoppige pijl en sleept u vervolgens in de gewenste richting.

Stap 3

Houd Ctrl ingedrukt en verplaats de cursor naar de rechter- of linkerrand van een van de twee sporen. Het maakt niet uit welke, omdat ze standaard deel uitmaken van één geheel (d.w.z. video) totdat je ze wilt scheiden. De cursor ziet er als volgt uit: een dubbelzijdige pijl, waarvan één kant in een klein vierkantje staat (afhankelijk van welke kant je de cursor naar de sporen hebt gebracht), en onder de pijl zal een golvende lijn zijn. Houd nu de rechtermuisknop ingedrukt en sleep deze naar de track. Beide sporen worden smaller en er verschijnt een zigzaglijn op het videospoor, wat aangeeft dat de videovoortgang sneller is geworden. Dienovereenkomstig, hoe smaller de tracks, hoe sneller de video zal zijn. Er is echter een limiet, in Sony Vegas kun je de snelheid maximaal vier keer per keer verhogen, houd daar rekening mee.

Stap 4

Verplaats de tijdmarkering naar het begin van de video door met de rechtermuisknop te klikken en druk op de afspeelknop (sneltoets - "Space"). Het videovoorbeeldvenster (zo niet, druk op Alt + 4) en het resultaat wordt weergegeven. Als je er niet tevreden mee bent, ga dan verder met experimenteren, zo ja - ga verder met het opslaan van de video.

Stap 5

Om dit te doen, klikt u op het menu-item Bestand> Weergeven als, selecteert u in het veld "Bestandstype" het formaat van het toekomstige videobestand, geeft u het een naam, een pad om op te slaan, indien u wilt, stelt u aanvullende instellingen in door te klikken op Aangepast, en klik op "Opslaan".

Aanbevolen: