Wat Te Doen De Plug-in Is Gecrasht

Wat Te Doen De Plug-in Is Gecrasht
Wat Te Doen De Plug-in Is Gecrasht

Video: Wat Te Doen De Plug-in Is Gecrasht

Video: Wat Te Doen De Plug-in Is Gecrasht
Video: Rich The Kid - Plug Walk 2024, Mei
Anonim

Flash-technologieën worden actief gebruikt door ontwikkelaars voor gebruik op hun sites. Met hun hulp kunt u niet alleen een spectaculairder uiterlijk bereiken, maar ook een toename van de functionaliteit. Het is echter niet ongebruikelijk dat gebruikers de "Adobe Flash-plug-in crash"-fout tegenkomen.

Wat te doen de plug-in is gecrasht
Wat te doen de plug-in is gecrasht

Er zijn verschillende redenen waarom deze fout kan verschijnen. De eerste is hardwareversnelling ingeschakeld. Om dit probleem op te lossen, klikt u met de rechtermuisknop op de flash-speler en schakelt u het selectievakje naast Hardwareversnelling uit.

Deze methode helpt echter niet altijd. Een andere veelvoorkomende reden voor het crashen van een Adobe Flash-plug-in is een verouderde versie. Om een nieuwe te installeren, gaat u naar uw internetbrowser op https://get.adobe.com/en/flashplayer/. Geef vervolgens, indien nodig, de vereiste parameters op en download het installatiebestand. Sluit daarna uw internetbrowser, dubbelklik op het gedownloade bestand en ga verder met de installatie.

In sommige gevallen kan een plug-incrash worden veroorzaakt door het gebruik van een verouderde browserversie. U kunt het bijwerken met een van de verschillende opties. Start eerst uw webbrowser. Open in de werkbalk of het menu het item 'Over' of 'Zoeken naar updates'. Daarna zal de browser controleren op een nieuwe versie en aanbieden om deze te installeren. Ga akkoord om het programma bij te werken en wacht tot het proces is voltooid.

De tweede optie is om de nieuwste versie van de internetbrowser zelf te installeren. Ga hiervoor naar de officiële website van de browserontwikkelaars en download de nieuwste versie. Dubbelklik op het gedownloade bestand, specificeer de vereiste parameters en installeer de software.

Een andere reden voor de crash van de plug-in kan een onjuiste werking van de stuurprogramma's van de videokaart zijn. Selecteer "Start" -> "Configuratiescherm" -> "Apparaatbeheer". Vouw in het venster dat verschijnt het gedeelte "Videoadapters" uit, klik met de rechtermuisknop op de naam van de videokaart en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Als deze optie niet werkt, download dan de stuurprogramma's van de officiële website van de videokaartontwikkelaars en installeer deze zelf.

Aanbevolen: