Hoe Het Programma Te Installeren Op Symbian

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Installeren Op Symbian
Hoe Het Programma Te Installeren Op Symbian

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Op Symbian

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Op Symbian
Video: Install guide - Qt for Symbian 2024, Mei
Anonim

Het mobiele besturingssysteem Symbian ondersteunt de installatie van compatibele applicaties. Om te weten of het programma geschikt is voor uw mobiele apparaat, hoeft u alleen de versie van het besturingssysteem te kennen.

Hoe het programma te installeren op symbian
Hoe het programma te installeren op symbian

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Open de browser van je mobiele telefoon, ga naar de site met de applicaties die je nodig hebt. Ze worden meestal gesorteerd op de versie van het besturingssysteem op de telefoon. Als je niet weet welke op je apparaat is geïnstalleerd, kijk dan in het modeloverzicht op de officiële website van de fabrikant, daar wordt ook de Symbian-versie geregistreerd.

Stap 2

Selecteer het type applicatie voor uw telefoon. Dit kunnen verschillende programma's zijn voor het beheren van bestanden, instellingen, browsers, instant messengers, teksteditors, enzovoort. Download de bestanden en controleer ze op virussen voordat u ze installeert.

Stap 3

Om toepassingen te installeren, gaat u naar de map waar u gewoonlijk bestanden van internet downloadt. Voltooi de installatie door het installatiebestand te openen. Besteed aandacht aan de telefoonbeveiligingswaarschuwingen en de bedrijfsomstandigheden van de app.

Stap 4

Als uw telefoon geen toegang heeft tot internet, open dan een browser op uw pc, ga naar de site met de toepassingen die u moet installeren, download ze naar uw computer en controleer zonder fouten op virussen.

Stap 5

Sluit uw telefoon aan op uw computer voor gegevensuitwisseling. Bijvoorbeeld. Een USB-kabel of Bluetooth-verbinding gebruiken. Koppel de massaopslag en kopieer de installatiebestanden.

Stap 6

Voltooi de installatie door de computer los te koppelen van de telefoon en de map te openen waarin de installatiebestanden zich bevinden. Houd er rekening mee dat niet alle toepassingen zijn. Symbian die compatibel is met uw versie, werkt correct op uw mobiele apparaat. Het is het beste om vertrouwde sites te gebruiken voor het downloaden van programma's.

Stap 7

Download geen applicaties die geen recensies of een lage downloadclassificatie hebben, deze kunnen uw gegevens beschadigen of uw SIM-kaart gebruiken om te bellen of berichten te verzenden naar korte nummers.

Aanbevolen: