Hoe Het Programma Voor Pdf Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Voor Pdf Te Installeren
Hoe Het Programma Voor Pdf Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Voor Pdf Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Voor Pdf Te Installeren
Video: How to Download and Install the Adobe PDF Reader Software 2024, Mei
Anonim

Pdf is een formaat dat wordt gebruikt bij het scannen van boeken en tijdschriften, het legt instructies voor apparatuur en programma's vast, het wordt gebruikt om tekeningen en diagrammen op te slaan. Er zijn speciale programma's om dit formaat te bekijken.

Hoe het programma voor pdf te installeren
Hoe het programma voor pdf te installeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de Adobe-website om de pdf-viewer - Adobe Reader te downloaden en te installeren. Open hiervoor uw browser, volg de link https://get.adobe.com/reader/. Selecteer vervolgens het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd en klik op de knop Nu downloaden

Stap 2

Wacht tot het downloaden is voltooid en voer het installatiebestand uit. Het installatieprogramma van Adobe Reader zal de toepassing starten en downloaden en installeren op uw computer. Hiervoor is een internetverbinding nodig. De voortgang van de installatie wordt op het scherm weergegeven. Wacht tot de installatie is voltooid en start, indien nodig, uw computer opnieuw op.

Stap 3

Installeer Foxit Reader pdf-reader. De voordelen zijn: klein formaat (de map met het geïnstalleerde programma heeft een volume van ongeveer anderhalve megabyte); prestaties op hoge snelheid; de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen; meertalige interface.

Stap 4

Ga naar de website van de fabrikant om het programma te installeren https://www.foxitsoftware.com/. Volg de Downloads-link, open het gedeelte Foxit Reader, selecteer uw besturingssysteem in de lijst, klik op de knop Downloaden en het programma begint met downloaden. Wacht terwijl het installatiebestand naar uw computer is gedownload, voer het uit om de pdf-viewer te installeren

Stap 5

Klik in het venster dat verschijnt op Volgende en ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst door het vakje in het juiste veld aan te vinken om door te gaan met het installeren van de applicatie. Vink in het volgende venster de vakjes naast de juiste velden aan om de applicatie te installeren paneel in de browser, klik op Volgende, selecteer de map waarin u Foxit Reader wilt installeren, meestal C: Programmabestanden Foxit Software Foxit Reader.

Stap 6

Selecteer in het volgende venster de installatieoptie - volledig of gedeeltelijk. Vink de vakjes aan naast de gewenste programmaonderdelen. Selecteer in het volgende venster waar u een snelkoppeling voor het programma wilt maken (op het bureaublad, het snelstartpaneel, het hoofdmenu) en stel de standaardinstellingen voor pdf-bestanden in. Klik op de knop Installeren om de installatie van het pdf-programma te voltooien.

Aanbevolen: