Hoe Programma's Op Het Bureaublad Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Het Bureaublad Te Installeren
Hoe Programma's Op Het Bureaublad Te Installeren
Anonim

Naarmate we de computer onder de knie krijgen, beginnen we steeds meer programma's onder de knie te krijgen. Sommige hebben we nodig voor werk, andere voor amusement. Om gemakkelijk door het computersysteem te kunnen navigeren, worden de snelkoppelingen voor de meest populaire programma's meestal op het bureaublad geïnstalleerd.

Hoe programma's op het bureaublad te installeren
Hoe programma's op het bureaublad te installeren

instructies:

Stap 1

Alle computerprogramma's zijn geïnstalleerd op de harde schijf van het systeem - de opslag van informatie voor uw besturingssysteem. Snelkoppelingen van deze programma's worden weergegeven op het bureaublad - pictogrammen, door erop te klikken, kunt u eenvoudig de benodigde interface starten.

Stap 2

Om het programma te installeren en op uw computer uit te voeren, moet u het eerst naar het systeem downloaden. Download het programma van internet of gebruik een elektronisch opslagmedium - schijf of flashkaart. Installeer alleen de programma's die je nodig hebt en getest hebt: bestanden zonder licentie bevatten vaak Trojaanse paarden en virussen die je computer kunnen beschadigen. Controleer de programmabestanden met een antivirusprogramma.

Stap 3

Dus de schijf met het programma is geplaatst. Wacht tot het systeem het herkent. Op de meeste computers begint de software-installatie vanzelf - u hoeft alleen uw toestemming te geven. Als dit niet gebeurt of het installatiebestand is gedownload van internet, activeer dan de installatie door met de linkermuisknop op de programmasnelkoppeling te klikken (2 klikken).

Stap 4

Een venster met de installatie van het programma wordt voor u geopend. Lees aandachtig de gebruikersovereenkomst, die zegt over het programma en de auteursrechtelijke bescherming. De download start pas als u akkoord gaat met de voorwaarden van de ontwikkelaar.

Stap 5

Wanneer de overeenkomst tot stand is gekomen, klikt u op de knop "Installeren" of "Installeren". Selecteer de locatie op het systeemstation waar het programma wordt opgeslagen. Standaard is dit systeemstation C, de map "Program Files".

Stap 6

Bij elke stap van de installatie zal het programma uw toestemming vragen om bepaalde acties uit te voeren of u vragen om de downloadparameters aan te passen. Wijzig de instellingen alleen als u een ervaren gebruiker bent en precies weet hoe u comfortabel kunt werken met deze interface. Ga anders gewoon met de standaard installatieparameters. Druk op de knoppen "Volgende", "Volgende" of "OK" om het programma te installeren.

Stap 7

De programmabestanden worden standaard op de C-schijf geïnstalleerd en een snelkoppeling naar de interface bevindt zich op het bureaublad.

Stap 8

De computer moet mogelijk opnieuw worden opgestart nadat het programma is geïnstalleerd. Ga akkoord met deze actie.

Aanbevolen: