Virusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Inhoudsopgave:

Virusdatabases Bijwerken Zonder Internet
Virusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Video: Virusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Video: Virusdatabases Bijwerken Zonder Internet
Video: How to update anti-virus databases of Kaspersky Internet Security 2014 2024, Mei
Anonim

Als uw computer niet is verbonden met internet, betekent dit niet dat u deze onbeschermd kunt laten staan. Antivirus moet erop aanwezig zijn op dezelfde verplichte manier als het besturingssysteem. Bovendien moet deze antivirus regelmatig worden bijgewerkt.

Virusdatabases bijwerken zonder internet
Virusdatabases bijwerken zonder internet

instructies:

Stap 1

Download de databases met antiviruskenmerken op internet op een andere computer. Kopieer ze naar een USB-stick. Kopieer ze vervolgens naar de computer waarop u de virusdatabases wilt bijwerken. Open uw antivirusprogramma. Ga naar het updatemenu. Geef het pad naar de gekopieerde databases op. Als ze geritst zijn, zorg er dan voor dat u ze uitpakt. Bevestig de wijzigingen nadat de update is voltooid. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Koop een gelicentieerde antivirusdiskette om virusdatabases bij te werken zonder internet. Het is niet nodig om de antivirus opnieuw te installeren, maar wanneer u een nieuwe schijf koopt, krijgt u de nieuwste versie van het programma, die rekening houdt met alle tekortkomingen van zijn voorgangers en deze verhelpt. Start de antivirusschijf. Er verschijnt een autorun-venster.

Stap 3

Selecteer de actie: "Update anti-virus handtekening databases". Het installatieprogramma herkent automatisch de geïnstalleerde antivirus en bevestigt de mogelijkheid of onmogelijkheid om deze bij te werken. Als de update mogelijk is, wacht dan tot de installatie van de antivirusdatabases is voltooid. Sluit uw antivirusprogramma en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als updaten niet mogelijk is, verwijder dan de oude versie van de antivirus en installeer de nieuwe, die op dit moment niet hoeft te worden bijgewerkt.

Stap 5

Vraag om hulp van specialisten om de antivirusdatabases bij te werken zonder internet. Met dit verzoek kunt u contact opnemen met de winkel waar u de computer heeft gekocht of met een geautoriseerde dealer van antivirussoftware. Een specialist komt bij u thuis en werkt uw antivirus zonder problemen bij.

Stap 6

Houd er echter rekening mee dat u zowel voor de services als voor de kosten van de antivirusdatabases moet betalen. Spreek bovendien van tevoren een dergelijke service af, aangezien het raadzaam is om de antivirus twee weken vóór de vervaldatum van de huidige databases bij te werken, en natuurlijk in extreme gevallen vóór de dag dat ze verlopen.

Aanbevolen: