Antivirusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Inhoudsopgave:

Antivirusdatabases Bijwerken Zonder Internet
Antivirusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Video: Antivirusdatabases Bijwerken Zonder Internet

Video: Antivirusdatabases Bijwerken Zonder Internet
Video: How to update anti-virus databases of Kaspersky Internet Security 2014 2024, Mei
Anonim

Antivirussoftware is een integraal onderdeel van de veilige en volledige werking van uw pc. Zelfs als u geen internettoegang heeft, moet u de databases bijwerken.

Antivirusdatabases bijwerken zonder internet
Antivirusdatabases bijwerken zonder internet

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om duidelijk te begrijpen dat u uw pc zonder goed werkende antivirussoftware blootstelt aan gevaar, bijvoorbeeld infectie met virussen, malware, hackeraanvallen, spamberichten. Het is noodzakelijk om de antivirusdatabases tijdig bij te werken.

Stap 2

Als u geen toegang tot internet heeft, kunt u een schijf met bijgewerkte databases kopen in gespecialiseerde winkels in uw stad. Geef een referentiecode op om korting te krijgen op een nieuw product. Houd er rekening mee dat het de informatiecode is die moet worden gemeld, en niet het sleutelnummer zelf. De kit bevat ook een nieuw licentiesleutelbestand voor de antivirus. Verwijder de oude sleutel uit het systeem van uw pc (bij voorkeur uit het register). Plaats de schijf in het pc-station, ga naar het antivirussoftwaremenu. Klik op de link "Activeer een nieuwe licentie". De bijgewerkte database en nieuwe licentie worden geïnstalleerd. Start het besturingssysteem van uw pc opnieuw op om alle updates en wijzigingen door te voeren.

Stap 3

U kunt de antivirusdatabase ook bijwerken met behulp van partnerbedrijven, bijvoorbeeld Retail Premier Partner, Partner, Business Partner, Retail Partner. Door een contract af te sluiten krijgt u de mogelijkheid om een professionele programmeur te bellen om uw antivirus te updaten.

Stap 4

Voor eigenaren van pc's of laptops waarvan de garantie nog niet is verlopen, kunt u gebruik maken van de diensten van servicecentra. Breng uw computer naar de klantenservice van de fabrikant. Laat een verzoek achter om het antivirusprogramma bij te werken.

Stap 5

De optimale tijd om de licentie te verlengen is niet eerder dan 14 dagen voor het verstrijken van de huidige licentie en niet later dan de datum van het verstrijken ervan.

Aanbevolen: