Hoe Maak Je Een Dvd Met Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dvd Met Nero
Hoe Maak Je Een Dvd Met Nero

Video: Hoe Maak Je Een Dvd Met Nero

Video: Hoe Maak Je Een Dvd Met Nero
Video: Урок по работе с программой Nero.mp4 2024, April
Anonim

Programma's van het Duitse bedrijf Nero zijn lange tijd het meest gebruikte hulpmiddel geweest voor het opnemen van gegevens op optische media. Momenteel wordt de negende versie van het Nero Burning ROM-softwarepakket het meest gebruikt. Met zijn hulp kunt u zowel muziek- als video-cd's en dvd's maken, evenals schijven met verschillende soorten gegevens.

Hoe maak je een dvd met nero
Hoe maak je een dvd met nero

instructies:

Stap 1

Gebruik een vereenvoudigde versie van de Quick DVD Burner-interface - deze versie heet Nero Express. Plaats de schijf in de dvd-lezer / schrijver en start het programma. Aan de linkerkant van het venster dat wordt geopend, moet u het type bestanden selecteren dat op de schijf wordt geplaatst - gegevens, muziek, afbeeldingen / video. Met het vierde item in deze lijst ("Afbeelding, Project, Kopie") kunt u kopieën maken van schijven (inclusief dvd) of ze opnieuw maken van bestanden die een schijfkopie bevatten.

Stap 2

Afhankelijk van welke van de items u in de linkerlijst selecteert, verschijnt er een andere reeks opties aan de rechterkant. De grootste selectie is wanneer u Muziek selecteert - vier opties, maar drie daarvan hebben betrekking op het maken van cd's. Wanneer u Gegevens selecteert, zijn er slechts twee opties: klik op Gegevens-dvd.

Stap 3

Controleer in het volgende venster of Nero de capaciteit van de schijf die u hebt geïnstalleerd correct heeft bepaald - boven de knop "Terug" bevindt zich een vervolgkeuzelijst waarin u de door het programma geselecteerde waarde kunt wijzigen. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen".

Stap 4

Zoek de bestanden of mappen die u op de schijf wilt branden met behulp van het dialoogvenster dat verschijnt. Hier kunt u niet alleen afzonderlijke objecten selecteren, maar ook groepen bestanden of mappen. Nadat u in dit venster op de knop Toevoegen hebt geklikt, worden de geselecteerde bestanden toegevoegd aan de algemene lijst in het hoofdvenster en verandert de schijf vol-indicator. Het dialoogvenster sluit niet en u kunt doorgaan met het toevoegen van nieuwe bestanden aan de algemene lijst. Wanneer de totale grootte het maximum bereikt dat is toegestaan voor de geïnstalleerde schijf, verandert de kleur van de indicator van groen, eerst in geel (u moet hier stoppen) en vervolgens in rood. Klik op de knop "Sluiten" in het dialoogvenster en verwijder vervolgens, indien nodig, onnodige bestanden uit de algemene lijst door ze te selecteren en op de knop "Verwijderen" te klikken. Wanneer de samenstelling van de toekomstige dvd is bepaald, klikt u op de knop "Volgende".

Stap 5

Typ een naam voor de nieuwe schijf in het veld "Schijfnaam". Zorg ervoor dat het vakje "Toevoegen van bestanden toestaan" is aangevinkt als u in de toekomst bestanden van deze dvd wilt kunnen toevoegen of verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Branden" en het programma start het proces van het "branden" van de dvd-schijf.

Aanbevolen: