Hoe Een Bril Te Kiezen Om Op De Computer Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bril Te Kiezen Om Op De Computer Te Werken?
Hoe Een Bril Te Kiezen Om Op De Computer Te Werken?

Video: Hoe Een Bril Te Kiezen Om Op De Computer Te Werken?

Video: Hoe Een Bril Te Kiezen Om Op De Computer Te Werken?
Video: Hoe maak je een WOORDENWOLK ? (2020) 2024, September
Anonim

Een factor van visuele beperking is de blootstelling van de ogen aan ultraviolette straling en de blauwe gloed van het scherm, overmatige helderheid en pulsatie van de monitor. Om deze effecten te verminderen, heeft optica een anti-computerbril ontwikkeld. Ze bestaan uit een frame en een optische polymeer of minerale lens gecoat met een speciale gemetalliseerde coating. De multifunctionele coating beschermt de ogen tegen UV-straling, vermindert de helderheid van de waarneming en verhoogt het contrast en de helderheid van het beeld.

Hoe een bril te kiezen om op de computer te werken?
Hoe een bril te kiezen om op de computer te werken?

instructies:

Stap 1

Neem voor het kiezen van een bril voor het werken op een computer eerst contact op met een oogarts. Beschrijf uw probleem duidelijk, vertel ons welke gevoelens u ervaart als u lang achter een computer werkt. Vertel uw arts hoe ver de monitor van uw ogen is verwijderd.

Stap 2

Een oogarts controleert uw gezichtsvermogen op diagnostiek van bepaalde oogaandoeningen, bijziendheid of verziendheid, schrijft een recept waarin hij aangeeft welke bril u nodig heeft met of zonder dioptrie.

Stap 3

Ga met dit recept gerust naar de dichtstbijzijnde optiekwinkel. Beoordeel de bril die u wordt aangeboden visueel. De anti-computer coating heeft karakteristieke parelmoer reflecties, paars, groen of goud.

Stap 4

Probeer je bril. Luister naar je gevoelens. De bril moet goed op de neusbrug passen, maar mag niet samengedrukt worden met de neuskussentjes. De slapen mogen geen ongemak veroorzaken voor oren en hoofd, maar ze mogen ook niet toelaten dat de bril afglijdt. Lichtopeningen mogen uw gezichtsveld niet vernauwen. Laat je ogen zakken, til ze op, beweeg ze van links naar rechts. Het montuur mag u er niet van weerhouden door een bril te kijken.

Stap 5

Vraag de verkoopmedewerker om een hygiënecertificaat, de bril is persoonlijk en kan niet worden geretourneerd of geruild Anti-computerbrillen met dioptrie worden uitsluitend op bestelling gemaakt volgens uw recept.

Aanbevolen: