Hoe Het Geluid Bij Het Beeld Te Passen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Bij Het Beeld Te Passen?
Hoe Het Geluid Bij Het Beeld Te Passen?

Video: Hoe Het Geluid Bij Het Beeld Te Passen?

Video: Hoe Het Geluid Bij Het Beeld Te Passen?
Video: Vocal Center - Bubbelen 2024, April
Anonim

Er kunnen storingen optreden in videobestanden, waardoor er een steeds grotere kloof ontstaat tussen de audiotrack en het beeld. Dit defect wordt progressieve desynchronisatie van geluid genoemd.

Hoe het geluid bij het beeld te passen?
Hoe het geluid bij het beeld te passen?

instructies:

Stap 1

U kunt zo'n videobestand repareren met het Cool Edit Pro-programma. Download Cool Edit Pro naar uw computer. In de regel is de downloadlink voor deze applicatie te vinden via elke internetzoekservice. Je kunt het ook downloaden van softodrom.ru of soft.ru. Voordat u met gedownloade bestanden werkt, controleert u deze met een antivirusprogramma. Pak de bestanden uit en installeer het programma.

Stap 2

Start Cool Edit Pro en selecteer de Multitrack-modus (druk hiervoor op de F12-toets). Open vervolgens het videobestand dat u wilt bewerken in het programma. Selecteer hiervoor het menu-item Invoegen - Video uit bestand. Geef de locatie van het bestand op en wacht terwijl het programma het downloadt.

Stap 3

Verplaats de schuifregelaar naar het einde van de videotrack en bekijk de totale tijd van de video - converteer de waarde naar seconden. Schakel over naar de bewerkingsmodus voor audiotracks door nogmaals op F12 of de knop Weergave bewerken te drukken.

Stap 4

Verplaats de schuifregelaar opnieuw naar het einde van de track en kijk naar de duur ervan. Om deze parameter te wijzigen, gaat u naar het menu-item Effect, selecteert u Time / Pitch and Stretch. Voer in het veld Lengte een lengte in voor de videotrack en klik op OK. Sla de resulterende audiotrack op als een apart audiobestand met behulp van het item Bestand - Opslaan als (het programma kan het wav-formaat gebruiken).

Stap 5

U hoeft alleen het resulterende bestand naar mp3 te converteren (bijvoorbeeld met het CDex-programma) en het te combineren met het videobeeld (bijvoorbeeld met Virtual Dub). Deze twee bewerkingen kunnen direct worden uitgevoerd in Virtual Dub, maar het duurt iets langer. U kunt ook andere software van derden gebruiken. Op dit moment is er op internet een groot assortiment gratis en betaalde programma's van dit profiel.

Aanbevolen: