Hoe Canon Mp190 Opnieuw In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Canon Mp190 Opnieuw In Te Stellen
Hoe Canon Mp190 Opnieuw In Te Stellen

Video: Hoe Canon Mp190 Opnieuw In Te Stellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: La Soluzione Canon Pixma MP190 Errore 27 - E27 - E 2 7 2023, Februari
Anonim

Het resetten van de cartridge-chipset is het verwijderen van inktniveaugegevens uit het geheugen. Het probleem is dat de cartridge is geprogrammeerd voor eenmalig gebruik, ook al kan deze meerdere keren worden gebruikt.

Hoe canon mp190 opnieuw in te stellen
Hoe canon mp190 opnieuw in te stellen

Noodzakelijk

programmeur voor het op nul zetten van canon mp190

instructies:

Stap 1

Koop een speciaal apparaat om de Canon-cartridgechips op nul te zetten, ze worden programmeurs genoemd en worden verkocht in winkels die kopieerapparaten onderhouden, evenals in computerwinkels en op verkooppunten van radioapparatuur. Je kunt het ook bestellen in de Bayard-winkel, als er een in jouw stad is.

Stap 2

Houd er rekening mee dat dit eenvoudige apparaat door uzelf kan worden geassembleerd, met programmeer- en circuitvaardigheden, maar als er geen deskundige persoon in uw omgeving is die u kan helpen, neem dan geen risico als u uw cartridge niet wilt verpesten.

Stap 3

Lees aandachtig de instructies van de programmeur - als u niet over de vaardigheden beschikt van een zelfverzekerde gebruiker van een pc en kopieerapparatuur, vertrouw dan de Canon-serviceprofessionals toe om de cartridge op nul te zetten.

Stap 4

Als u zeker bent van uw capaciteiten, volgt u strikt de instructies en volgt u de volgorde van acties. Houd er bij het tanken rekening mee dat u de patroon het beste niet helemaal kunt vullen.

Stap 5

Neem contact op met de specialisten van service- of kopieercentra voor de service voor het op nul zetten van de cartridge-chipset. Dit is een vrij goedkope procedure, gezien het veelvuldige gebruik van het onderdeel. Het is ook een zeer handige optie om de chip te vervangen, dit is vooral handig als uw printer een starterset cartridges gebruikt die bij de printer wordt geleverd. In sommige nieuwe modellen kunnen chipsets vaak niet worden gereset, en deze optie is een uitweg in een dergelijke situatie.

Stap 6

Vul de printercartridge niet vaker dan 5 keer bij als u een hoge afdrukkwaliteit verwacht, vooral voor inkjetapparaten. Reinig de cartridge regelmatig van de resterende inkt, maar wees uiterst voorzichtig bij het demonteren. Gebruik geen componenten en verbruiksartikelen van lage kwaliteit, dit zal het apparaat beschadigen.

Populair per onderwerp