Hoe De Voeding Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Te Demonteren?
Hoe De Voeding Te Demonteren?

Video: Hoe De Voeding Te Demonteren?

Video: Hoe De Voeding Te Demonteren?
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, April
Anonim

Een van de redenen voor het toegenomen geluid van de systeemeenheid kan een vuile of stoffige ventilator van de voeding zijn. Om het schoon te maken, moet u dit deel van de computer demonteren.

Hoe de voeding te demonteren?
Hoe de voeding te demonteren?

Noodzakelijk

Er is een beetje machineolie nodig om de PSU-ventilator te smeren

instructies:

Stap 1

Schakel de computer volledig uit. Haal de stekker uit het stopcontact.

Verwijder het linker zijpaneel van de systeemeenheid. Draai hiervoor de twee schroeven aan de achterkant van de computer los en trek de kap naar achteren en omhoog om deze los te koppelen. Koppel de voedingsdraden los die de harde schijven, diskette- en dvd-stations, het moederbord en de processor van stroom voorzien.

Stap 2

De voeding is nu losgekoppeld van de systeemeenheid. Verwijder de vier schroeven aan de achterkant van de computer waarmee de voeding aan het chassis is bevestigd. De voeding in de behuizing trekken - haal hem uit de groeven en trek hem eruit. Probeer de binnenkant van de systeemeenheid niet af te stoffen.

Stap 3

Nadat u de voeding hebt verwijderd, draait u de vier kleine schroeven op de behuizing los. Hierdoor wordt de hoes van het apparaat verwijderd. Wees voorzichtig met een open voeding - de condensatoren kunnen geladen blijven.

Verwijder de vier schroeven waarmee de ventilator is bevestigd. De ventilator kan worden uitgetrokken voor reiniging en smering. Verwijder hiervoor de decoratieve sticker op de koeler en druppel na het verwijderen van de rubberen afdekking een paar druppels olie op het lager. Sluit het deksel, stof de behuizing van de voeding af en monteer deze in omgekeerde volgorde weer.

Aanbevolen: